Östersunds FK vs Malmö FF – Svenska Cupen

Östersund fkSveriges två bästa lag för tillfället ställs mot varandra i den hetaste svenska cupsemifinalen i mannaminne. Det är Europasuccén Östersund som ställs mot dubbla regerande och mesta mästarna Malmö FF. Falkarna måste vinna cupen för att spela Europa nästa år. Malmö i sin tur har en cupförbannelse sedan 1989 som måste brytas. Förvänta er hög underhållning på Jämtkraft Arena!

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Östersund:

Succésagan Östersund tog tillfälligt slut den här gången när laget åkte ur mot Arsenal. Efter 0-3 hemma i första matchen lyckades Östersund skrälla sig till en 2-1-seger på Emirates. Nu ställs man mot Sverige bästa lag de senaste åren i en match som lär bli fartfylld och underhållande. Östersund är dessutom regerande cupmästare och vill gärna försvara sin titel. Framförallt när det är enda vägen ut i Europa.

Bortalaget Malmö FF:

Mesta mästarna MFF tog hem allsvenskan i överlägsen stil förra året. Efter säsongen inträffade som väntat en stor spelarflykt. Sportchefen Daniel Andersson har gjort gediget bra jobb med att värva bra ersättare. Sören Rieks, Bachirou, Binaku, Eric Larsson och Traustasson har värvats in. Just Bachirou lämnade Östersund för att gå till MFF och nu får alltså afrikanen återvända till sin gamla arena redan innan Allsvenskan börjat.

Så här tänker vi:

Det är en extremt svårtippad match men vi tror att krysset hittar hem. Östersund har kommit längre i sin säsong med dubbla cupmatcher mot Arsenal. Dessutom har man fått behålla stora delar av sin trupp, med Bachirou som undantag. MFF däremot har inte kommit lika långt in i säsongen även om man spelat bra i cupen och än så länge är obesegrade. Vi väljer att spela oavgjort i matchen mellan Östersund och Malmö FF till oddset 3,4 hos Bethard

Vårt speltips: Matchen mellan Östersund och MFF slutar oavgjort till oddset 3,4 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com