Östersunds FK vs Paok Salonika – Europe League

Hemmalaget Östersunds FK

Detta kan vara den största utmaningen någonsin för den här unga klubben. Om de kan komma tillbaka från den första matchens underläge och vända det här vore det enormt stort för laget. Att ta sig vidare till gruppspelet i Europa League betyder också många sköna kronor för en ny klubb. Östersunds FK har haft en fantastisk säsong i årets Allsvenskan också även om det inte ser ut att bli något spel i Europa League nästa år om de inte går och vinner allting.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mycket ska till för att vända den här matchserien det måste man förstå men kan de spela sitt egna spel och ha lite tur med sig kan det gå.

Bortalaget Paok Salonika

Paok Salonika tog ett starkt grepp om Östersund förra veckan då de vann matchen med 3-1 på sin hemmaplan. Resultatet speglar inte riktigt hur Östersund spelade som tog en tidig ledning genom Brwa Nouri och hade 1-1 med femton minuter kvar att spela. Paok Salonika är starka just den sista kvarten och har en förmåga att göra sina mål under just den sista delen av matchen. Kan dem repetera det mönstret om det behövs i den här matchen?

Så här tänker vi

Östersund behöver vinna med flertalet mål för att ta sig vidare men deras bortamål kan visa sig viktigt. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Nordicbet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com