Östersunds FK vs Paok Salonika – Europe League

Hemmalaget Östersunds FK

Detta kan vara den största utmaningen någonsin för den här unga klubben. Om de kan komma tillbaka från den första matchens underläge och vända det här vore det enormt stort för laget. Att ta sig vidare till gruppspelet i Europa League betyder också många sköna kronor för en ny klubb. Östersunds FK har haft en fantastisk säsong i årets Allsvenskan också även om det inte ser ut att bli något spel i Europa League nästa år om de inte går och vinner allting.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mycket ska till för att vända den här matchserien det måste man förstå men kan de spela sitt egna spel och ha lite tur med sig kan det gå.

Bortalaget Paok Salonika

Paok Salonika tog ett starkt grepp om Östersund förra veckan då de vann matchen med 3-1 på sin hemmaplan. Resultatet speglar inte riktigt hur Östersund spelade som tog en tidig ledning genom Brwa Nouri och hade 1-1 med femton minuter kvar att spela. Paok Salonika är starka just den sista kvarten och har en förmåga att göra sina mål under just den sista delen av matchen. Kan dem repetera det mönstret om det behövs i den här matchen?

Så här tänker vi

Östersund behöver vinna med flertalet mål för att ta sig vidare men deras bortamål kan visa sig viktigt. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Nordicbet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar