Palermo vs Torino – Italien, Serie A

Hemmalaget Palermo

palermo-vs-torinoPalermo har haft en ganska dålig start på denna säsong och speciellt hemma vilket är något alla lag vill undvika till varje pris. Man har förlorat alla sina tre hemmamatcher och som om inte det vore nog så har man heller inte kunnat underhålla sin publik med några mål på 270 minuter, man har alltså inte gjort ett enda hemma ännu.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men det finns några ursäkter till detta dåliga hemmaspel trots allt. Man har till exempel mött förra säsongens topp två och därefter mötte man Sassuaolo som hamnade på en sjätteplats. Så motståndet har varit av den värsta sorten för Palermo.

Bortalaget Torino

Många började för upp ögonen för Torino när man fick Joe Hart på lån från Manchester City. Men man har också byggt upp ett stark lag och man ska inte bli allt för förvånad om man ser årets Torino långt fram i de Europeiska cuperna. Det är ett sånt lag man har byggt upp i år.

Spelat har varit av skiftande karaktär och man har dessvärre bara gjort cirka 20% av sina mål på bortaplan och tyvärr har man också en tendens att spela oavgjort på bortaplan.

Så här tänker vi

Svårt att sia vem som vinner så vi spelar det uppenbara spelet Under 2.5 Mål till oddset 1.75 hos betsafe.com

Vi spelar: Under 2.5 Mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com