Panama vs Mexiko – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Panama

panama-vs-mexikoPanama fick verkligen till ett fint spel mot Honduras i fredags och mot alla odds så vann man den matchen med 1-0. Med tanke på att man också spelade på bortaplan gör det prestationen ännu bättre. Nu var detta blott den andra vinsten på sju matcher där också fyra av matcherna har slutat med förluster.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mexiko kommer att vara en mycket svårare motståndare än Honduras och i den här matchen kommer försvarsspelarna i Panama att få bekänna färg. Men om försvaret håller kan man kanske kontra in ett mål.

Bortalaget Mexiko

Både Giovani Dos Santos och Javier Hernandez kommer att utgöra en stark anfallsduo för Mexiko och dessutom är båda i bra form. Javier Hernandez är i en grym form och den förre detta Manchester United anfallaren leder lagets målliga just nu.

Mexiko är ett av lagen man tror ska vara i toppen i gruppen och efter segern mot USA har det favoritskapet inte minskat. Segermålet kom från veteranen Rafael Marquez som gjorde målet i den 89de spelminuten. Den segern blev nummer fyra på de fem senaste matcherna och bortsett från katastrofmatchen mot Chile i Copa de America som man förlorade med hela 7-0 ser allt bra för Mexiko.

Så här tänker vi

Vi tror att Mexiko blir för svåra för Panama och spelar Mexiko för Vinst till oddset 1.78 hos Unibet

Vi spelar: Vinst för Mexiko hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com