Panama vs Mexiko – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Panama

panama-vs-mexikoPanama fick verkligen till ett fint spel mot Honduras i fredags och mot alla odds så vann man den matchen med 1-0. Med tanke på att man också spelade på bortaplan gör det prestationen ännu bättre. Nu var detta blott den andra vinsten på sju matcher där också fyra av matcherna har slutat med förluster.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mexiko kommer att vara en mycket svårare motståndare än Honduras och i den här matchen kommer försvarsspelarna i Panama att få bekänna färg. Men om försvaret håller kan man kanske kontra in ett mål.

Bortalaget Mexiko

Både Giovani Dos Santos och Javier Hernandez kommer att utgöra en stark anfallsduo för Mexiko och dessutom är båda i bra form. Javier Hernandez är i en grym form och den förre detta Manchester United anfallaren leder lagets målliga just nu.

Mexiko är ett av lagen man tror ska vara i toppen i gruppen och efter segern mot USA har det favoritskapet inte minskat. Segermålet kom från veteranen Rafael Marquez som gjorde målet i den 89de spelminuten. Den segern blev nummer fyra på de fem senaste matcherna och bortsett från katastrofmatchen mot Chile i Copa de America som man förlorade med hela 7-0 ser allt bra för Mexiko.

Så här tänker vi

Vi tror att Mexiko blir för svåra för Panama och spelar Mexiko för Vinst till oddset 1.78 hos Unibet

Vi spelar: Vinst för Mexiko hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar