Panama vs Qatar – Speltips Gold Cup Kvartsfinal

Panama är favoriter enligt oddsen hos svensk bPanama vs Qatar - Speltips Gold Cup Kvartsfinaletting inför kvartsfinalen mot Qatar. Ett Qatar som något överraskande tog sig vidare som grupptvåa efter att ha besegrat Mexiko med 1-0 i den avslutande gruppspelsmatchen. Skulle de lyckas nå semifinalen vore det en rejäl överraskning med tanke på hur mycket Panama har imponerat under gruppspelet. Nu återstår det att se vem som tar sig vidare till semifinal.

Datum: 9 juli 2023
Avspark: 01:00
Arena: AT&T Stadium (Arlington)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Gold Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Panama är favoriter enligt oddsen

Panama har gjort en stark Gold Cup och gick vidare från gruppen som etta utan att förlora. De inledde med att besegra Costa Rica och Martinique med 2-1 innan de kryssade mot El Salvador i den avslutande gruppspelsmatchen. Nu hoppas de ta sig vidare ytterligare ett steg i turneringen. Om de når upp i nivå ska de inte ha några problem att vinna mot Qatar.

Qatar hittade rätt i sista stund

Qatar var en rejäl besvikelse under VM 2022 och inledde också svagt i Gold Cup med förlust mot Haiti och kryss mot Honduras. Därför var det inte många som trodde på laget inför den avslutande gruppspelsmatchen. Men Qatar lyckades vinna med 1-0 mot Mexiko och ska därför spela kvartsfinal. Har de vad som krävs för ännu en skräll?

Panama når semifinal

Även om Qatar satt defensiven nu på slutet är det svårt att se de rå på Panama. Panama har ett betydligt bättre lag och ser farligare ut. Vi tror att de kommer att vinna relativt komfortabelt mot Qatar i denna kvartsfinal. De borde kunna ta sig vidare till semifinal utan några direkta problem. Därför spelar vi Panama som vinnare till oddset 1,65 hos Betinia.

Vårt speltips: Panama vinner mot Qatar till odds 1,65 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Gold Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller