Panathinaikos vs Marseille – Speltips UEFA Champions Leagues tredje kvalomgång

Panathinaikos MarseilleI hjärtat av Aten på den legendariska Apostolos Nikolaidis Stadium väntar en europeisk fotbollsfest när Panathinaikos tar emot franska giganterna Marseille. Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det gästerna som är favoriter. Men Panathinaikos hoppas kunna överraska och skaffa sig ett bra läge inför returen i Frankrike om en vecka.

Datum: 9 augusti 2023
Avspark: 20:00
Arena: Apostolos Nikolaidis Stadium (Aten)

Få bästa oddsen hos LeoVegas inför detta möte.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Panathinaikos – Återkomsten till Europas elit

Det är med stor spänning grekerna kliver in i detta dubbelmöte. Med en 5-3-seger över två möten mot Dnipro-1 har Panathinaikos visat att de är här för att kämpa om en plats i gruppspelet. Det är första gången sedan 2012/13 som de är i den tredej kvalomgången i Champions League. Hoppet är därför stort i klubben.

Marseille – Ett lag med en rik historia och nytt ledarskap

Marseille har en gång kunnat kalla sig för Champions League-mästare. Nu kliver de in i turneringen med nytt hopp. Efter en tredjeplats i Ligue 1 under Marcelinos ledning har laget visat att de är redo för alla utmaningar som kommer i deras väg. Marcelinos framgångar inom europeisk fotboll och nationella turneringar ger Marseille en extra skjuts inför mötet. Och de är favoriter att ta sig vidare till Play Off.

Tankar inför matchen

Medan Panathinaikos har visat styrka och beslutsamhet kan det inte förnekas att Marseille kommer till Aten med en starkare meritlista och mer erfarenhet på den stora scenen. Båda lagen har spelare att hålla koll på i form av Andraž Šporar för Panathinaikos och Chancel Mbemba för Marseille. Det kan väntas en tät och spännande match men Marseilles tidigare erfarenhet kan ge dem en liten fördel. Vi spelar därför Marseille som vinnare till oddset 2,15 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Marseille vinner till oddset 2,15 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Få bästa oddsen hos LeoVegas inför UEFA Champions League 2023/24

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller