PAOK vs Benfica – Champions League

PAOK ThessalonikiToumba Stadium i Thessaloniki bjuder in till fotbollsfest när PAOK tar emot Benfica i Playoff till Champions League. Första matchen slutade något oväntat 1-1 vilket innebär att 0-0 tar PAOK hela vägen till Champions League. Med de galna grekiska fansen i ryggen finns det mycket som talar för att det blir en hetsig match där 200 miljoner kronor står på spel för vinnaren.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget PAOK Thessaloniki

PAOK har imponerat under detta CL-kval. Trots tuffa motståndare har man tagit sig förbi både Basel och Spartak Moskva. När man dessutom spelade 1-1 borta mot Benfica ligger vägen nu helt öppen till Champions League. Klarar man detta skulle det vara en enorm bedrift och Grekland kan faktiskt få två lag vidare till Champions League. Allt som behövs är 0-0 och laget är vidare. Något som inte alls är en omölighet. Man har dessutom vind i seglen efter att ha vunnit ligapremiären mot Asteras Tripolis med 1-0.

Bortalaget Benfica

Benfica har spelat väldigt många säsonger i CL men eftersom man inte vann ligan har man i år inte någon direktplats. Laget inledde kvalet med att ta sig förbi turkiska Fenerbahce men nu ser det mörkare ut efter att bara fått med sig 1-1 mot PAOK i första mötet. I ligan har man spelat tre matcher. Vunnit 2 och 1 oavgjord senast mot Sporting. Men man är inte den klubben man en gång varit.

Så här tänker vi

Det kommer att bli en jämn match där PAOK vill försvara resultatet och på så sätt ta sig till CL den vägen. Något man absolut kan klara av. Vi tror att det blir en jämn men målsnål match precis som första mötet. Därför väljer vi att spela under 2,5 mål till oddset 1,63 hos Unibet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan PAOK Thessaloniki och Benfica till oddset 1,63 hos Unibet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com