PAOK vs Benfica – Champions League

PAOK ThessalonikiToumba Stadium i Thessaloniki bjuder in till fotbollsfest när PAOK tar emot Benfica i Playoff till Champions League. Första matchen slutade något oväntat 1-1 vilket innebär att 0-0 tar PAOK hela vägen till Champions League. Med de galna grekiska fansen i ryggen finns det mycket som talar för att det blir en hetsig match där 200 miljoner kronor står på spel för vinnaren.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget PAOK Thessaloniki

PAOK har imponerat under detta CL-kval. Trots tuffa motståndare har man tagit sig förbi både Basel och Spartak Moskva. När man dessutom spelade 1-1 borta mot Benfica ligger vägen nu helt öppen till Champions League. Klarar man detta skulle det vara en enorm bedrift och Grekland kan faktiskt få två lag vidare till Champions League. Allt som behövs är 0-0 och laget är vidare. Något som inte alls är en omölighet. Man har dessutom vind i seglen efter att ha vunnit ligapremiären mot Asteras Tripolis med 1-0.

Bortalaget Benfica

Benfica har spelat väldigt många säsonger i CL men eftersom man inte vann ligan har man i år inte någon direktplats. Laget inledde kvalet med att ta sig förbi turkiska Fenerbahce men nu ser det mörkare ut efter att bara fått med sig 1-1 mot PAOK i första mötet. I ligan har man spelat tre matcher. Vunnit 2 och 1 oavgjord senast mot Sporting. Men man är inte den klubben man en gång varit.

Så här tänker vi

Det kommer att bli en jämn match där PAOK vill försvara resultatet och på så sätt ta sig till CL den vägen. Något man absolut kan klara av. Vi tror att det blir en jämn men målsnål match precis som första mötet. Därför väljer vi att spela under 2,5 mål till oddset 1,63 hos Unibet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan PAOK Thessaloniki och Benfica till oddset 1,63 hos Unibet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com