Paris Saint Germain vs Nice – Ligue 1

Hemmalaget Paris Saint Germain

PSG missade att ta alla tre poängen för blott andra gången denna säsong när det blev ett oavgjort resultat i matchen mot Marseille i förra helgen. Nu siktar dem säkert på att komma tillbaka till vinnarspåret igen när de nu tar emot Nice på Parc des Princes.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Unai Emerys lag har gått på alla cylindrar detta år och de har spelat bländande attackfotboll. De leder helt klart målligan i Frankrike genom sina 31 mål på tio ligamatcher. Dessutom har de vunnit samtliga tre matcher i Champions League på ett mycket övertygande sätt. Nu leder dem visserligen Ligue 1 men bakom dem jagar Monaco så laget kan inte ta det lugnt i någon match utan måste alltid prestera om dem vill vinna ligan.

Bortalaget Nice

Nice som mycket förvånande slutade trea förra året är mitt inne i en fruktansvärd form med fyra raka förluster. Just nu ser det inte ut som om de kan återfå den fina form de hade bara tidigare i år men under förra säsongen.

Det är defensiven som ser riktigt svag ut och är rent av vimsig mellan varven. Skall Nice ta några poäng idag och komma ur sin dåliga form måste försvarsspelet fungera.

Så här tänker vi

Nice är inne i en dålig form och PSG har en grym form och är dessutom bättre i år än förra året. Vi väljer att spela vinst för PSG och noll mål för Nice till oddset 2.10 hos Leo Vegas

Vårt speltips: PSG och noll mål för Nice hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar