Paris Saint Germain vs Nice – Ligue 1

Hemmalaget Paris Saint Germain

PSG missade att ta alla tre poängen för blott andra gången denna säsong när det blev ett oavgjort resultat i matchen mot Marseille i förra helgen. Nu siktar dem säkert på att komma tillbaka till vinnarspåret igen när de nu tar emot Nice på Parc des Princes.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Unai Emerys lag har gått på alla cylindrar detta år och de har spelat bländande attackfotboll. De leder helt klart målligan i Frankrike genom sina 31 mål på tio ligamatcher. Dessutom har de vunnit samtliga tre matcher i Champions League på ett mycket övertygande sätt. Nu leder dem visserligen Ligue 1 men bakom dem jagar Monaco så laget kan inte ta det lugnt i någon match utan måste alltid prestera om dem vill vinna ligan.

Bortalaget Nice

Nice som mycket förvånande slutade trea förra året är mitt inne i en fruktansvärd form med fyra raka förluster. Just nu ser det inte ut som om de kan återfå den fina form de hade bara tidigare i år men under förra säsongen.

Det är defensiven som ser riktigt svag ut och är rent av vimsig mellan varven. Skall Nice ta några poäng idag och komma ur sin dåliga form måste försvarsspelet fungera.

Så här tänker vi

Nice är inne i en dålig form och PSG har en grym form och är dessutom bättre i år än förra året. Vi väljer att spela vinst för PSG och noll mål för Nice till oddset 2.10 hos Leo Vegas

Vårt speltips: PSG och noll mål för Nice hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com