Paris Saint Germain vs St Etienne – Frankrike

Hemmalaget Paris Saint Germain

Två lag som har haft en bra försäsong och som är i form just nu möts idag i en spännande match. Båda lagen har ett hundraprocentigt utfall i de senaste tre matcherna. Men det är Paris Saint Germain som har stulit allt rampljus i Frankrike genom sitt otroligt dyra förvärv av FC Barcelona forwarden Neymar. Nu finns det ett annat rykte som surrar runt laget nämligen det att de planerar ett rekord bud på Monacos succéspelare Kylian Mbappe som fortfarande bara är tonåring.

Förra årets tvåa i franska Ligue 1 ser ut att vara tillbaka i sin vassa och farliga form från åren innan. Trots att de låg under i matchen mot Toulouse kunde de vända matchen och det berodde mycket på Neymars två fina mål.

Bortalaget St Etienne

St Etienne har chockat oss alla genom att nu dela ledningen med lag såsom Monaco och Paris Saint Germain. De startade med en fin vinst över Nice och har sedan dess slagit både Caen och Amiens. Men deras spelschema blir svårare från och med idag och några veckor framåt och de förväntas inte få något gratis i den här matchen. Idag måste de fokusera på sitt mittfält och försvarsspel för att hålla reda på spelare såsom Neymar.

Så här tänker vi

Vi tror mest på huvudstadslaget PSG i den här matchen och väljer att spela PSG för vinst och över 3.5 matchmål till oddset 1.80 hos Redbet

Vårt speltips: PSG för vinst och över 3.5 matchmål hos Redbet

Lämna en kommentar