Peru vs Brasilien – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Peru

peru-vs-brasilienPeru tog sig samman och kom tillbaka från senaste förlustmatchen på ett bra sätt genom att slå Paraguay på bortaplan med hela 4-1 och på så vis har man hämtat sig lite från den dåliga inledning till VM kvalet som man har haft.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har bara tagit fyra poäng på de sex VM kval matcher som man har spelat. Men så som man spelade under Copa de America har gjort att laget förmodligen har en hel del självförtroende kvar på sparkontot. Formen de senaste fem matcherna är tre vunna, en oavgjord match och en förlust. Detta gör att man totalt har 14 poäng och det saknas bara fem poäng för att nå kvalgränsen.

Bortalaget Brasilien

Brasiliens form håller i sig och mot Argentina vann man med 3-0 och argentinarna var egentligen utan chans. Den klass som spelarna Neymar och Phillipe Coutinho har gör att laget blir ännu svårare att möta.

I senaste matchen mot Peru som spelades under Copa de America så förlorade Brasilien men då saknades också spelare såsom Neymar, Thiago Silva och Marcelo. Så det var ett helt annat lag än dagens Brasilien.

Så här tänker vi

Brasilien kommer inte missa chansen till att ta viktiga poäng i dag så vi spelar Brasilien Över 1.5 Mål till oddset 1.70 hos betsson

Vi spelar: Brasilien Över 1.5 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar