Peru vs Brasilien – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Peru

peru-vs-brasilienPeru tog sig samman och kom tillbaka från senaste förlustmatchen på ett bra sätt genom att slå Paraguay på bortaplan med hela 4-1 och på så vis har man hämtat sig lite från den dåliga inledning till VM kvalet som man har haft.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har bara tagit fyra poäng på de sex VM kval matcher som man har spelat. Men så som man spelade under Copa de America har gjort att laget förmodligen har en hel del självförtroende kvar på sparkontot. Formen de senaste fem matcherna är tre vunna, en oavgjord match och en förlust. Detta gör att man totalt har 14 poäng och det saknas bara fem poäng för att nå kvalgränsen.

Bortalaget Brasilien

Brasiliens form håller i sig och mot Argentina vann man med 3-0 och argentinarna var egentligen utan chans. Den klass som spelarna Neymar och Phillipe Coutinho har gör att laget blir ännu svårare att möta.

I senaste matchen mot Peru som spelades under Copa de America så förlorade Brasilien men då saknades också spelare såsom Neymar, Thiago Silva och Marcelo. Så det var ett helt annat lag än dagens Brasilien.

Så här tänker vi

Brasilien kommer inte missa chansen till att ta viktiga poäng i dag så vi spelar Brasilien Över 1.5 Mål till oddset 1.70 hos betsson

Vi spelar: Brasilien Över 1.5 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com