Philadelphia Eagles vs Kansas City Chiefs – Speltips Super Bowl XII

State Farm StadiumSuper Bowl Speltips i Phoenix bjuder in till rejäl fest när årets Super Bowl ska avgöras i amerikansk fotboll. Det är Philadelphia Eagles mot Kansas City Chiefs i matchen som alla som sysslar med amerikansk fotboll helst av allt vill vinna. Eagles är favoriter och har steppat upp rejält i slutspelet men Kansas City Chiefs men Patrick Mahomes har chansen att vinna sin andra Super Bowl som 27-åring. Det vore minst sagt en spännande bedrift. Men Philadelphia Eagles är favoriter och har ett oerhört starkt lag med Jalen Hurt som QB. Vem får lyfta pokalen under söndagskvällen. Fram med Guac, Wings och Budweiser för nu blir det fest.

Datum: 13 februari 2023
Kick Off: 00:30
Arena: State Farm Stadium (Glendale)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Super Bowl

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Phialdelphia Eagles är favoriter

Philadelphia Eagles har visat sin styrka under slutspelet efter att ha förlorat två av de tre avslutande matcherna i huvudserien. Men i slutspelet har de varit totalt överlägsna. Först 38-7 mot New York Giants och sedan 31-7 mot San Fransisco 49:ers. Det är oerhört imponerande och tittar vi på oddsen enligt svensk betting är det Eagles som är favoriter.

Mahomes kan få allt att hända

Patrick Mahomes kan vinna sin andra Super Bowl vilket vore en imponerande bedrift. Hans Chiefs har hittat formen inom rättan tid och tagit två stabila segrar i slutspelet. Först genom att vinna mot Jacksonville Jaguars i slutspelet med 27-20. Sen genom att slå ut Cincinnati Bengals i en tight match som slutade 23-20.

Vem vinner den viktiga matchen?

Det är matchen som alla vill vinna och räkna med en riktigt spännande drabbning när de båda lagen kommer att göra allt. Vi håller med oddsen och tror att det blir Philadelphia Eagles som vinner. Därför spelar vi Eagles som vinnare till oddset 1,80 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Philadelphia Eagles vinner mot Kansas City Chiefs till oddset 1,80 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Super Bowl

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller