Philadelphia Flyers vs Detroit Red Wings – NHL

Hemmalaget Philadelphia Flyers

philadelphia-flyers-vs-detroit-red-wingsPhiladelphia Flyers var väldigt nära en seger mot ett mycket starkt Montreal Canadians i en match som slutade 5-4 och en knapp förlust. Den här förlusten avslutade en segersvit på tre matcher som Philadelphia Flyers var inne på.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Skottstatistiken från den matchen vann Philadelphia Flyers med siffrorna 38-17 men Montreal var mer effektiva. Det var Chris Vandevelde som gjorde det första målet för Philadelphia Flyers som nu har gjort 2 mål den här säsongen.

Bortalaget Detroit Red Wings

Detroit Red Wings har haft en ganska udda start i årets säsong då man började med att förlora de två första matcherna för att sedan vinna sex matcher och nu är man inne i en fem matcher lång förlustsvit efter att man förlorade på hemmaplan med 2-1 mot Edmonton i söndags.

Årets upplaga av Detroit Red Wings är svagare än på länge och vi kommer förmodligen se flera förlustmatcher och förlustsviter under året som kommer. Det är anfallsspelet som är Detroit Red Wings akilleshäl i år och man har bara gjort 10 mål under de senaste 6 matcherna och man måste göra mycket mer mål än om man tänker sig vinna matcher.

Så här tänker vi

Vi tror Philadelphia Flyers påbörjar en ny segersvit genom att vinna ikväll och vi spelar Philadelphia Flyers för Vinst till oddset 1.75 hos Unibet

Vi spelar: Vinst för Philadelphia Flyers hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar