Pittsburgh Penguins vs Ottawa Senators – Stanley Cup

Hemmalaget Pittsburgh Penguins

Det har blivit en mycket jämn tillställning precis när man trodde att pingvinerna enkelt skulle ta hem det hela. Nu är det game 7 och allt att vinna och inget att förlora för båda lagen. Att Pittsburgh Penguins får spela på sin hemmaarena och inför sina fans tror vi är en klar fördel när det är så pass jämt mellan lagen.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu har man dock en hel del viktiga spelare borta på grund av skador. Man saknar till exempel Justin Schultz, svensken Patric Hörnqvist och det är osäkert när de kommer tillbaka. Nu har laget vetat om detta ett bra tag så man har nog gjort de förberedelser man behöver göra.

Bortalaget Ottawa Senators

Ottawa Senators som har lyckats hålla sig kvar många gånger och som klarar pressen med att ligga under. Det visar på moral och en styrka som kan ta dem hur långt som helst. Det laget som lyckas vinna idag kommer att få möte Nashville Predators som har så många svenskar i sitt lag. King Karl som Erik Karlsson kallas för på andra sidan Atlanten är Senators lagkapten och ledande spelare. Han får oftast mest speltid av samtliga spelare och betyder mycket för laget. Nu är han skadad men spelar ändå med mediciner i kroppen och några sprutor smärtstillande.

Så här tänker vi

Vi tror att hemmafördel betyder mycket och kanske är det just fansen så får den här serien att tippa över till fördel för Pittsburgh så vi väljer att spela Vinst för Pittsburgh till oddset 1.95 hos NordicBet

Vårt speltips:  Vinst för Pittsburgh hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar