Pittsburgh Steelers vs Baltimore Ravens – Amerikansk fotboll

Hemmalaget Pittsburgh Steelers

Pittsburgh Steelers låg under med 20 – 10 i halvlek och först då började man spela fotboll. Försvaret höll emot Cincinnati Bengals med bara 38 yards i den andra halvlek när Pittsburgh Steelers såg till att Cincinnati Bengals blev utslagna från vidare spel i slutspelet.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Pittsburgh Steelers låg fortfarande under med 20-15 när linjebacken Lawrence Timmons satte fart efter en pass från Andy Dalton och kom till Bengals 34-yard linje. Det gjorde det möjligt för Pittsburgh Steelers att göra ett så kallat field goal. Med bara sju minuter kvar kunde Ben Roethlisberger passa Eli Rogers för en fin 24 yards rush som slutade med touch down. Pittsburgh Steelers vann matchen med 24-20.

Bortalaget  Baltimore Ravens

Baltimore Ravens är i en situation där de måste vinna. Joe Flacco har inte varit lika bra i år som i andra säsonger och hans statistik är bara 16 passar som nått mottagaren på 30 försök i den senaste matchen.

Dessvärre drabbas offensiven också av så kallade turn overs genom och på det viset tappar de momentum i matcherna.

Så här tänker vi

Trots att Baltimore Ravens måste vinna idag så tror vi mer på det stabila Pittsburgh Steelers och spelar Pittsburgh Steelers för Vinst till oddset 1.70 hos comeon

Vårt speltips: Vinst för Pittsburgh Steelers hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar