Pittsburgh Steelers vs. Houston Texans – NFL

Hemmalaget Pittsburgh Steelers

Pittsburgh Steelers är regerande mästare i den norra divisionen för andra året i rad. Men fortfarande letar man efter slutspels positionerna. Självklart vill de ta sig vidare utan hjälp av oförutsägbara wild-cards och på egen kraft. Fördelen med att vara klar för slutspel redan nu är också att man kan vila spelare i de sista omgångarna.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Kanske blir den här matchen en stor besvikelse för Pittsburgh Steelers. De spelade en viktig match mot New England Patriots i söndags och förlorade vilket innebär att New England Patriots har hemmafördel i händelse av att båda lagen stannar på samma poäng. I den matchen skadades också Antonio Brown som är så viktig för laget.

Bortalaget Houston Texans

Houston Texans som har haft skadeproblem under säsongen blev tvungna att starta med tredje quarterbacken TJ Yates. Han är backup till Tom Savage som förmodligen är borta resten av säsongen på grund av hjärnskakning.

Laget har tyvärr fler skador på sin lista vilket kan vara vanligt i slutskedet av säsongen. Nick Marten och Jeff Allen är båda borta på grund av skador. Alla skador som Texans påverkar laget negativt.

Så här tänker vi

Förutom att Pittsburgh Steelers är favoriter alla dagar i veckan så blir de inte mindre favoriter av att motståndarna har flera borta på grund av skador. Vi väljer att spela enkelt och säger att Pittsburgh Steelers -8 till oddset 1.98 hos Leo Vegas är säker som pengar på banken.

Vårt speltips: Pittsburgh Steelers -8 hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com