Polen vs Argentina – Speltips VM 2022

Polen speltips Lewandowski Argentina VM 2022Polen och Argentina kommer bägge från segrar och det kan mycket väl bli så att bägge lagen går vidare. Men det finns inga garantier för något av lagen som inte inte vinner matchen. Polen står på fyra poäng och är vidare vid oavgjort vilket också kan gälla för Argentina. Men både Mexiko och Saudiarabien kan ta sig förbi vilket gör Grupp C högintressant. Frågan är nu vem som vinner matchen?

Datum: 30 november 2022
Avspark: 20:00
Arena: Stadium 974 (Doha)
Domare: D Makkelie (Nederländerna)

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Polen hoppas ta poäng

Polen är vidare vid oavgjort efter att ha spelat 0-0 mot Mexiko i premiären och sedan besegrat Saudiarabien med 2-0. Nu återstår det att se om de kan ta poäng mot Argentina. Spelmässigt har Polen inte imponerat men fyra poäng på två matcher gör att det ser bra ut för Lewandowskis Polen som leder gruppen inför sista omgången.

Argentina vinner inte VM

Argentina må ha vunnit mot Mexiko med 2-0 men de har ändå varit en av de stora besvikelserna detta VM. De föll i premiären mot Saudiarabien med 1-2. Mot Mexiko var de bättre i andra halvlek men de får inte ut tillräckligt av spelarmaterialet. Mittfältet är för trögt och laget är helt enkelt inte tillräckligt bra för att vinna VM.

Blir en målsnål match

Polen spelar en riktigt tråkig och defensiv fotboll och borde kunna hålla tätt länge mot ett trögt Argentina. Detta kan bli en av VM:s sämsta matcher mellan två lag som inte spelar rolig fotboll. Polen kör långa bollar på Lewandowski medan Argentina inte har den desperation som får ett lag att vinna ett stort mästerskap och oddsen hos svensk betting på laget som segrare av VM har höjts rejält. Av denna anledning väljer vi att spela under 2,5 mål till oddset 1,66 hos Casumo.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Polen och Argentina till oddset 1,66 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller