Polen vs Litauen – Träningslandskamp

lithuania flagÖstra Europa bjuder in till fotbollsfest när Polen tar emot Litauen. VM-klara Polen gick väldigt bra i sin kvalgrupp som man före Åge Hareides Danmark, trots förlust 0-4 på Parken i Köpenhamn. Litauen har aldrig spelat ett VM och inte särskilt mycket talar för att man får göra det inom de nästkommande mästerskapen heller. Laget saknar helt enkelt stjärnor. Men det ska bli intressant att se hur man kan stå upp mot en så pass bra motståndare som Polen och framförallt en viss Robert Lewandowski – kvalets bäste målgörare med 16 mål.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor i riskfritt spel hos Nordicbet

Hemmalaget Polen

Polen har en löjligt enkel grupp med Colombia, Japan och Senegal. Den tvåfaldiga VM-bronsmedaljören missade de två senaste VM-slutspelen men är tillbaka i finrummet 2018. Detta kan man tacka Bayern Münchens världsstjärna Robert Lewandowski som stod för 16 mål i kvalet – bäst av alla spelare i världen. Frågan är hur många baljor “Lewa” stänker dit mot ett så pass svagt motstånd som Litauen.

Bortalaget Litauen

Litauen är kanske inte den starkaste fotbollsnationen i världen. Fram till 1991 var man ockuperad av kommunisternas Sovjet och sedan man blev självständiga har man inte lyckats kvala in till ett mästerskap. I kvalet hamnade man näst sist med endast hopplösa San Marino bakom sig men antalet poäng var inte fy skam då de gulgröna skramlade ihop 10 poäng. Nu har man chansen att visa att man snart är på en bra nivå om man lyckas besegra Polen.

Så här tänker vi

Polen är naturligtvis jättefavoriter och ska inte ha några problem att vinna matchen. Fördelen av hemmaplan är alldeles för stor och dessutom har man ett lag som är hästlängder ifrån det Litauiska. Visst hade en skräll varit rolig för den neutrale åskådaren men vi väljer att med stort självförtroende spela en seger för Polen mot Litauen till oddset 1,29 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Polen vinner mot Litauen till oddset 1,29 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com