Polen vs Portugal – Nations League

Cristiano RonaldoDags för Polen att ta emot Portugal i Nations League och det är mycket på spel i denna förhoppningsvis underhållande match. Vinner Portugal skaffar man sig ett järngrepp om gruppsegern eftersom man då står på 6 poäng medan Polen och Italien står på 1 poäng efter vars två spelade matcher. Med endast 6 poäng kvar att spela om efter torsdagens match kan man lugnt säga att Portugal vinner gruppen om de besegrar Polen borta.

Hemmalaget Polen

Polen var en rejäl flopp i VM efter att många trott att laget äntligen skulle lyckas i ett mästerskap. Det blev uttåg redan i gruppspelet och Lewandowski och grabbarna gjorde många besvikna. Efter VM har Polen spelat två matcher. 1-1 mot Italien i Nations League och 1-1 mot Irland i en träningsmatch. Förlust imorgon och det blir tufft att nå gruppsegern.

Bortalaget Portugal

Portugal levde inte heller upp till förväntningarna under sommarens VM men tog sig i alla fall vidare från gruppen. Uruguay blev dock aningen för svåra i åttondelsfinalen. Efter VM har Portugal spelat två matcher. I träningsmatchen mot VM-finalisten blev det 1-1 och i första Nations League-matchen mot Italien lyckades man vinna med 1-0. Som vanligt handlar allt om hur Cristiano Ronaldo spelar. Har han en bra dag vinner Portugal över Polen utan några större problem.

Så här tänker vi

Polen är starka hemma men har inte imponerat. Portugal kan i princip säkra gruppsegern om laget vinner matchen mot Polen. Något som borde vara nog med bränsle för att få spelarna att inte gå på tomgång. Ronaldo ställs mot Lewandowski i en match som nog blir jämn men där vi tror på ett specifikt lag. Portugal känns vassare och vi väljer därför att spela på portugisisk seger till oddset 2,60 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Portugal vinner borta mot Polen till oddset 2,60 hos Mobilebet.

Mats Andersson  – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com