Polen vs Saudiarabien – Speltips VM 2022

Saudiarabien Polen speltips VM 2022Robert Lewandowski hade en mörk kväll mot Mexiko efter att ha missat straff mot VM-legenden Ochoa. Nu har han chans mot Saudiarabien som säkerligen fortsatt firar efter den spektakulära segern mot Argentina som chockade fotbollsvärlden. Frågan är om de kan ha samma fokus mot Polen som de hade mot Argentina då de slet för varandra på ett imponerande sätt både offensivt och defensivt.

Datum: 26 november
Avspark: 14:00
Arena: Ecucation City Stadium
Domare: W Sampaio (Brasilien)

Hämta en välkomstbonus hos Casumo och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Polen är favoriter enligt oddsen

Polens fotboll mot Mexiko är nog den tråkigaste vi skådat i detta VM-slutspel. Det var långa bollar på Lewandowski och fotbollsfansen somnade nog över Polens prestation. Men de hade i alla fall en stabil defensiv och kliver in i till matchen mot Saudiarabien som klara favoriter. Förhoppningsvis kan de spela lite mer underhållande när motståndet på pappret är sämre. Men det är samtidigt svårt att veta vart vi har Saudiarabien.

Kan Saudiarabien fortsätta sin framgångssaga?

Att Saudiarabien skulle vinna mot Argentina hade nog inte ens de själva vågat drömma om. Men där står de, med tre poäng som nummer 1 i Grupp C och vetskapen om att de är vidare till åttondelsfinal om de lyckas vinna mot Polen. Det skulle dock vare en rejäl överraskning om de lyckas med detta trots bragden mot Argentina vilket oddsen inom svensk betting visar.

Blir en intressant match

För fotbollens skull är det svårt att heja på Polen. Deras fotboll mot Mexiko var så extremt tråkig att de inte borde få spela VM. Gud gjorde oss alla en tjänst som lät Ochoa rädda straffen från Lewandowski. Nu tror vi att det kan bli ännu en överraskning och att lagen får dela på potten. Därför spelar vi oavgjort mellan Polen och Saudiarabien till oddset 3,60 hos Casumo.

Vårt speltips: X mellan Polen – Saudiarabien till oddset 3,60 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en välkomstbonus hos Casumo och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller