Polen vs Senegal – Fotbolls-VM 2018

LewandowskiRobert Lewandowski Polen är tillbaka i VM för första gången sedan 2006. Laget vann sin kvalgrupp före Danmark och ställs mot Senegal i återkomsten i VM-sammanhang. Ett Senegal som Sverige åkte ut mot 2002, när laget gjorde sitt första VM. Nu möts lagen och visst ska väl Polen kunna vinna den här drabbningen?

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Polen

Polen stod för ett väldigt bra kval och hade egentligen bara en liten down och det var 4-0-förlusten mot Danmark. Den polska befolkningen är passionerad och lär vara nöjd med att laget är tillbaka i finrummet. När lottningen drogs var det knappast några ledsna miner i det polska lägret. Colombia, Senegal och Japan är inte några länder som får en att darra direkt, i alla fall inte om vi tittar på de andra grupperna.

Bortalaget Senegal

Senegal har bara spelat i ett VM och det var 2002. Den gången blev det rejäl succé då landet nådde kvartsfinal efter att ha besegrat Sverige i åttondelsfinalen. Nu ser det annorlunda ut då det är helt nytt lag och det lär inte bli några underskattningar efter succén för 16 år sedan. Senegal förtjänar att vara i VM och imponerade i kvalet. Lagets största stjärna är utan tvekan Mané som ska bära dettta senegal. Mittfältet spelar alla i de engelska högstadivisionerna och Gueye är en att hålla ett extra öga på.

Så här tänker vi

Polen är favoriter men oddsen talar för att det kan bli en jämn match. 2,40 på Polen talar för att inget är givet. Däremot finns det offensiva kvalitéer i båda lagen, med Robert Lewandowski som den troligaste målskytten. Vi väljer därför att spela över 1,5 mål till oddset 1,52 hos Bethard.

Vårt speltips: Det blir över 1,5 mål i matchen mellan Polen och Senegal

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com