Polen vs Sverige – U21 EM

Hemmalaget Polen

Eftersom man är värdar för årets EM ville man säkert vinna första matchen. Polen tog en tidig ledning och just då var allt lugnt men Slovakien gav inte upp och vann till slut matchen. Nu ligger dem i botten av tabellen och de vill säkert förbättra sin position genom att vinna idag och vara på mer säker mark. I den första matchen visade Polen styrka i sina anfall och dem hade kreativitet i sitt anfallsspel.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det var i Polens försvarsspel som det fanns stora problem och blottor i. Sådant spel duger inte i dag mot en motståndare som Sverige. De måste spela ett mycket bättre försvarsspel om det skall bli några poäng.

Bortalaget Sverige

Sverige som i sin första match fick tuffaste motståndet direkt genom England. Den första halvan i matchen hade England ett massivt tryck på Sverige och de svenska backarna fick jobba något kopiöst. Men man var starka och höll emot till halvlek. I andra halvlek var spelet mycket jämnare och båda lagen hade fina chanser. England drog på sig en straffspark som förvaltades av Wahlqvist som dock missade. Efter matchen var känslan att man hade tappat 3 poäng men ett oavgjort resultat mot ett starkt lag är inte dåligt.

Så här tänker vi

I den här matchen är Sverige knappa favoriter men båda lagen behöver tre poäng så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.80 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com