Polen vs Sverige – U21 EM

Hemmalaget Polen

Eftersom man är värdar för årets EM ville man säkert vinna första matchen. Polen tog en tidig ledning och just då var allt lugnt men Slovakien gav inte upp och vann till slut matchen. Nu ligger dem i botten av tabellen och de vill säkert förbättra sin position genom att vinna idag och vara på mer säker mark. I den första matchen visade Polen styrka i sina anfall och dem hade kreativitet i sitt anfallsspel.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det var i Polens försvarsspel som det fanns stora problem och blottor i. Sådant spel duger inte i dag mot en motståndare som Sverige. De måste spela ett mycket bättre försvarsspel om det skall bli några poäng.

Bortalaget Sverige

Sverige som i sin första match fick tuffaste motståndet direkt genom England. Den första halvan i matchen hade England ett massivt tryck på Sverige och de svenska backarna fick jobba något kopiöst. Men man var starka och höll emot till halvlek. I andra halvlek var spelet mycket jämnare och båda lagen hade fina chanser. England drog på sig en straffspark som förvaltades av Wahlqvist som dock missade. Efter matchen var känslan att man hade tappat 3 poäng men ett oavgjort resultat mot ett starkt lag är inte dåligt.

Så här tänker vi

I den här matchen är Sverige knappa favoriter men båda lagen behöver tre poäng så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.80 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar