Polen vs Sverige – VM Playoff Speltips

Ska Sverige ta sig till VM i Qatar måste de besegra Polen i tisdagens högdramatiska Play Off-match. Det svenska landslaget imponerade inte mot Tjeckien senast men lyckades ändå vinna med 1-0. Polen blir en tuffare nöt att knäcka för Janne Anderssons mannar. Det som talar för Sverige är att Polen såg extremt svaga ut mot Skottland och fick bara 1-1 i träningsmatchen senast. Men efter sommarens EM-slutspel räknar vi med ett revanschsuget Polen med en viss Robert Lewandowski.

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och spela på matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Polen vill nå VM

Polen har endast spelat i tre av de åtta senaste VM-slutspelen och hoppas att de kan bryta trenden mot Sverige. Polen har nämligen förlorat åtta raka matcher mot Sverige. Vi får backa tillbaka till 1974 för att hitta en polsk seger. Robert Lewandowski är den stora stjärnan men har haft problem med sina knän. Men räkna med att han kommer starta mot Sverige och allt talar för att han kommer ställa till stora problem vilket han gjorde senaste mötet mot Sverige med sina två mål.

Sverige behöver steppa upp

Mot Tjeckien var det visserligen spelare som var avstängda i backlinjen men även framåt såg det svagt ut. Janne Andersson har inte spelat in de unga killarna tillräckligt och det syntes mot Tjeckien att flera spelare inte hade spelat match på länge. Nu fick Sverige ändå med sig segern och det är det som är det viktigaste. Men allt kan vara förgäves om det inte blir seger mot Polen. Kommer Anthony Elanga få mer speltid än 2 minuter som senast och får vi se Zlatan på plan? Tar sig Sverige till sitt andra raka världsmästerskap i det kontroversiella VM i Qatar 2022?

Vem tar sig till VM?

Enligt oddsen hos svenska bettingbolag är det Polen som är favoriter men vi hoppas och tror att Sverige kan överraska. De har varit bra i viktiga matcher under Janne Andersson. Vi tror dock hur som helst att det kommer att bli en målsnål historia med mycket ångest. Därför spelar vi under 2,5 mål i matchen mellan Polen – Sverige till oddset 1,57 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Polen – Sverige till oddset 1,57 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och spela på det avgörande VM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com