Ponte Preta vs Santos – Brasilien

Hemmalaget Ponte Preta

Ponte Preta är ett av de många lag i Serie A som måste slåss undan hotet om nedflyttning. Just nu är dem på en femtondeplats med en poäng tillgodo från nedflyttning. Nu hoppas laget mycket på tränaren Eduardo Baptista som återkommer till laget efter att ha tränat lag såsom Palmeiras och Atletico PR. Sist när Eduardo Baptista tränare laget slutade dem på en åttondeplats.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

När Baptista fanns vid rodret tog dem 13 vinster på 19 matcher på sin hemmaplan och just hemmaformen är nog det som kommer avgöra om de spelar i andradivisionen eller ej nästa år.

Bortalaget Santos

Santos som precis har åkt ut ur Copa Libertadores har svarat bra på det och har vunnit dubbelmöten mot Atletico PR och Palmeiras när dem nu försöker minska gapet upp till ledarna Corinthians.

Santos som är vana vid segrar har inte spelat så bra den här säsongen men börjar nu få upp farten. Återstår att se om det kan hålla för en bortavinst idag eller om det skall bli förlust för laget. Vi tror dock att Santos kommer vara väl så bra som Ponte Preta och de bör kunna spela jämt med dem.

Så här tänker vi

Santos bör under normala omständigheter vinna den här matchen men de trevar efter sin form och Ponte Preta som har fått tillbaka sin gamla tränare har börjat hitta rätt gör att vi spelar Ponte Preta och Santos oavgjort till oddset 6.05 hos 10Bet

Vårt speltips: Ponte Preta och Santos oavgjort till oddset 6.05 hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com