Ponte Preta vs Santos – Brasilien

Hemmalaget Ponte Preta

Ponte Preta är ett av de många lag i Serie A som måste slåss undan hotet om nedflyttning. Just nu är dem på en femtondeplats med en poäng tillgodo från nedflyttning. Nu hoppas laget mycket på tränaren Eduardo Baptista som återkommer till laget efter att ha tränat lag såsom Palmeiras och Atletico PR. Sist när Eduardo Baptista tränare laget slutade dem på en åttondeplats.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

När Baptista fanns vid rodret tog dem 13 vinster på 19 matcher på sin hemmaplan och just hemmaformen är nog det som kommer avgöra om de spelar i andradivisionen eller ej nästa år.

Bortalaget Santos

Santos som precis har åkt ut ur Copa Libertadores har svarat bra på det och har vunnit dubbelmöten mot Atletico PR och Palmeiras när dem nu försöker minska gapet upp till ledarna Corinthians.

Santos som är vana vid segrar har inte spelat så bra den här säsongen men börjar nu få upp farten. Återstår att se om det kan hålla för en bortavinst idag eller om det skall bli förlust för laget. Vi tror dock att Santos kommer vara väl så bra som Ponte Preta och de bör kunna spela jämt med dem.

Så här tänker vi

Santos bör under normala omständigheter vinna den här matchen men de trevar efter sin form och Ponte Preta som har fått tillbaka sin gamla tränare har börjat hitta rätt gör att vi spelar Ponte Preta och Santos oavgjort till oddset 6.05 hos 10Bet

Vårt speltips: Ponte Preta och Santos oavgjort till oddset 6.05 hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar