Porto vs Juventus – Champions League

Hemmalaget Porto

Porto är inne i vinnarspåret och man vann igen i fredags när man krossade Tondela med hela 4-0 och det innebär att man har sex raka vinster på lika många matcher.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta innebär att man just nu leder ligan över tvåan Benfica med en match mindre spelad men med med bara blott två poäng och det är inte en så säker ledning. I Champions League kom man på andraplats efter Leicester och man slog ut FC Köpenhamn och Clubb Brügge.

Bortalaget Juventus

Juventus vann mot Palermo med 4-1 i fredags och det förlänger deras vinstsvit till sju matcher i alla tävlingsformer. Det innebär att man leder övertygande i Serie A med hela tio poäng när de nu försöker få till den sjätte raka ligatiteln.

Med en så stor och säker ledning i Serie A gör att de kan fokusera allt de har på Champions League. På bortaplan kan Juventus ibland tappa fokus och inte spela på samma övertygande sätt som på hemmaplan.

Så här tänker vi

Ett litet övertag har Juventus på Porto med det är på bortaplan så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos mybet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com