Porto vs Köpenhamn – Champions League

Hemmalaget Porto

Förra säsongen slutade i en besvikelse för Porto och fansen då man bara kom på en 3de plats i den Portugisiska första divisionen. Sedan i lottningen till Champions League fick man förmodligen det svåraste motståndet bland alla lag i kvalificeringsspelet.

Först blev man tvugna att möta ett Italienskt storlag i Roma. Roma spelade man 1-1 hemma vilket var bra det och sedan på bortaplan följde man upp det med enastående bra match på bortaplan som man vann med hela 3-0. Laget är i en bra form och man vinner matcher och dom man inte vinner spelar man oavgjort i. Detta är skickligt spelande slitlag som det är svårt att ta poäng av.

Bortalaget Köpenhamn

Även för Köpenhamns del är den här gruppen öppen för överraskningar. Och man har chans att skrälla och ta sig riktigt långt om man bara spelar bra. I gruppen återfinns Club Brugge, Leicester och Porto som man möter idag.

Om Köpenhamn kan få ihop det spel som man kan spela när man spelar som bäst kan man nog räkna med att kanske ta ett poäng i alla fall.

Så här tänker vi

Vi tror att Porto är ett nummer för stort för Köpenhamn och att Köpenhamn får koncentrera sig på att ta poäng från de andra lagen så vi spelar Porto -1 Mål till oddset 1.9 hos redbet.

Vi spelar: Porto -1 Mål hos redbet

Lämna en kommentar