Porto vs Köpenhamn – Champions League

Hemmalaget Porto

Förra säsongen slutade i en besvikelse för Porto och fansen då man bara kom på en 3de plats i den Portugisiska första divisionen. Sedan i lottningen till Champions League fick man förmodligen det svåraste motståndet bland alla lag i kvalificeringsspelet.

Först blev man tvugna att möta ett Italienskt storlag i Roma. Roma spelade man 1-1 hemma vilket var bra det och sedan på bortaplan följde man upp det med enastående bra match på bortaplan som man vann med hela 3-0. Laget är i en bra form och man vinner matcher och dom man inte vinner spelar man oavgjort i. Detta är skickligt spelande slitlag som det är svårt att ta poäng av.

Bortalaget Köpenhamn

Även för Köpenhamns del är den här gruppen öppen för överraskningar. Och man har chans att skrälla och ta sig riktigt långt om man bara spelar bra. I gruppen återfinns Club Brugge, Leicester och Porto som man möter idag.

Om Köpenhamn kan få ihop det spel som man kan spela när man spelar som bäst kan man nog räkna med att kanske ta ett poäng i alla fall.

Så här tänker vi

Vi tror att Porto är ett nummer för stort för Köpenhamn och att Köpenhamn får koncentrera sig på att ta poäng från de andra lagen så vi spelar Porto -1 Mål till oddset 1.9 hos redbet.

Vi spelar: Porto -1 Mål hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com