Portugal vs Chile – Confederations Cup

Hemmalaget Portugal

Detta är den första av de två semifinalerna i Confederations Cup och den här matchen mellan de här två lagen har potential att bli en riktig smällkaramell. Portugal är det lag som har gjort flest mål av alla i den här turneringen. Tittar man tillbaka från EM finalen 2016 så har laget gjort mål i alla sina matcher utom i en och på de senaste tio matcherna har Portugal gjort 3.5 mål per match. Enormt bra siffror.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Portugal har inte haft problem att hantera favoritskapet heller då man till exempel har vunnit mot Nya Zeeland med hela 4-0. Många av målen har gjorts av Cristiano Ronaldo som befinner sig i en lika grym form som laget.

Bortalaget Chile

Chile är inga duvungar och har både erfarenhet och aggressivitet i sitt lag. Inför turneringen var det just Chile och Portugal som förutspåddes spela finalen. Nu möts man i semifinalen men det kommer bli minst lika spännande och intressant för det. Chile har inte förlorat en enda match under Confederations Cup och de har gjort mål i samtliga sina matcher.

Chile är inte heller rädda för Portugal då man har vunnit Copa America två år i rad där lag som Argentina och Brasilien finns med. Alexis Sanchez är Chiles givna fixstjärna.

Så här tänker vi

Eftersom båda lagen nästan alltid gör mål är vårt spel givet och vi väljer att spela Båda lagen går till oddset 2.00 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar