Portugal vs Föröarna – VM Kval

Hemmalaget Portugal

Portugal ligger tre poäng bakom Schweiz med bara fyra matcher kvar att spela. Dessa två lag möts i den sista kvalmatchen i Lissabon och som motståndet ser ut i den här kvalgruppen kommer det avgöras just i den sista kvalmatchen. Det innebär också att de båda lagen kan sluta på lika poäng och segern tillika spel i Ryssland går då till det lag som har gjort flest mål. Portugal ligger långt före sett till målskillnad men det finns ingen anledning för laget att slå av på takten för det.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Portugals tränare har verkligen ett stort utbud av spelare att tillgå just nu. Till och med namnen som inte är med i truppen skulle platsa i många andra landslag. För att nämna några så är inte Nani, Renato Sansches eller Nelson Samedo med i truppen.

Bortalaget Färöarna

Då och då har Färöarna tagit fina segrar mot många europeiska länder men mot regerande Europamästarna Portugal tror vi inte att dem har en chans. Färöarnas stora problem just nu är målskyttet och de har inte gjort mål på snart ett år och det kommer inte att hålla när man möter storlag som Portugal på bortaplan.

Så här tänker vi

Det kommer bli spel mot ett mål och det kan kanske bli tvåsiffrigt och om det blir så eller inte beror på Portugals leklusta och inte på Färöarnas försvarsförmåga. Vi väljer att spel Portugal -3.5 mål till oddset 1.85 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Vi väljer att spel Portugal -3.5 mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com