Portugal vs Föröarna – VM Kval

Hemmalaget Portugal

Portugal ligger tre poäng bakom Schweiz med bara fyra matcher kvar att spela. Dessa två lag möts i den sista kvalmatchen i Lissabon och som motståndet ser ut i den här kvalgruppen kommer det avgöras just i den sista kvalmatchen. Det innebär också att de båda lagen kan sluta på lika poäng och segern tillika spel i Ryssland går då till det lag som har gjort flest mål. Portugal ligger långt före sett till målskillnad men det finns ingen anledning för laget att slå av på takten för det.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Portugals tränare har verkligen ett stort utbud av spelare att tillgå just nu. Till och med namnen som inte är med i truppen skulle platsa i många andra landslag. För att nämna några så är inte Nani, Renato Sansches eller Nelson Samedo med i truppen.

Bortalaget Färöarna

Då och då har Färöarna tagit fina segrar mot många europeiska länder men mot regerande Europamästarna Portugal tror vi inte att dem har en chans. Färöarnas stora problem just nu är målskyttet och de har inte gjort mål på snart ett år och det kommer inte att hålla när man möter storlag som Portugal på bortaplan.

Så här tänker vi

Det kommer bli spel mot ett mål och det kan kanske bli tvåsiffrigt och om det blir så eller inte beror på Portugals leklusta och inte på Färöarnas försvarsförmåga. Vi väljer att spel Portugal -3.5 mål till oddset 1.85 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Vi väljer att spel Portugal -3.5 mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar