Portugal vs Ghana – Speltips VM 2022

Ronaldo Portugal speltips VM 2022Portugal är en av favoriterna att gå långt i detta VM och de har verkligen ett starkt lag med både rutin och talang. Cristiano Ronaldo gör med stor sannolikhet sitt sista VM och hoppas kunna kröna landslagskarriären med den enda titeln han saknar. Vägen mot finalen inleds med en tuff match mot Ghana, kvartsfinalisten från VM 2010. Kan de få den fina starten de hoppas på? Oddsen från experter inom svensk betting tror helt klart Portugal tar tre poäng.

Datum: 24 november 2022
Avspark: 17:00
Arena: Stadium 974 (Doha)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Portugal är favoriter inför sin premiär

Portugal kan gå långt i detta VM även om de med stor sannolikhet behöver vinna sin grupp för att inte ställas mot Brasilien i åttondelsfinalen. Nationen har ett starkt lag och mycket av fokus ligger på Cristiano Ronaldo. Megastjärnan har dock skapat rubriker för annat än sina prestationer efter hans utspel mot Manchester United och managern ten Hag. Nu behöver han låta prestationerna tala för att kunna hitta en ny klubbadress efter VM 2022.

Ghana ska inte underskattas

Ghana gjorde ett starkt genrep när de besegrade Schweiz med 2-0. Nu hoppas de kunna fortsätta på inslagen väg och överraska Portugal. De har bra spelare som den skicklige Jordan Ayew. När han gjort mål har Ghana vunnit 12 av 13 matcher. Nu behöver han och övriga spelare överträffa sig själva om det ska bli poäng mot Portugal.

Blir en målrik match

Portugals styrka ligger i offensiven och Ghana har också skickliga spelare framåt. Vi tror därför att det kan bli en målrik match mellan nationerna. Av denna anledning väljer vi att spela över 2,5 mål till oddset 2,00 hos Betsson.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Portugal – Ghana till oddset 2,00 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller