Portugal vs Holland – Vänskapslandskamp

cristianoLandskamperna fortsätter och vi bevakar stormatchen mellan Portugal och Holland extra noga. Regerande Europamästaren tar emot VM-trean Holland i huvudstaden Lissabon. Stort fokus är som vanligt på Cristiano Ronaldo som har en helt galen målform de senaste månaderna. Holland i sin tur var en besvikelse i kvalet och åkte ur gruppen där Frankrike och Sverige istället tog VM-platserna. Portugal är favoriter och bör klara segern mot den oranga nationen.

Hämta din bonus upp till 1000 kronor + 250 kronor i riskfritt spel hos Nordicbet

Hemmalaget Portugal:

Portugal stod för ett stabilt kval och lyckades vinna 9 av 10 matcher. Med 27 poäng var man faktiskt bäst i Europa med ett undantag, den tyska maskinen. Laget som vann EM i Frankrike 2016 förväntas gå långt i VM i Ryssland och bör inte ha några problem att besegra Marocko och Iran i gruppspelet. Sista nationen i grupp B är rivalen och grannen Spanien. Men först ska en träningsmatch mot Holland spelas och Portugal är favoriter att vinna matchen.

Bortalaget Holland:

Holland misslyckades totalt i kvalet och lyckades inte ens ta sig till Playoff. Istället blev det Sverige som tog Playoff-platsen till den stora fotbollsnationens stora förtret. Med två raka VM-medaljer var därför fallet ännu större och nu väntar en generationsväxling för Nederländarna. I denna tuffa bortamatch måste Holland verkligen upp i nivå om man ska få med sig något från matchen. Annars väntar ännu ett halvdannt resultat och tränaren lär bli ännu mer ifrågasatt.

Så här tänker vi:

Portugal är klara för VM men kommer ändå vilja ha med sig segern framför fansen i Lissabon. Laget känns betydligt starkare och ska kunna vinna matchen utan några större problem. Fokus kommer som vanligt ligga på Ronaldo som lär stänka dit någon boll om den galna målformen fortsätter. Vi väljer att spela seger för Portugal till oddset 2,19 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Portugal besegrar Holland till oddset 2,19 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com