Portugal vs Marocko – Fotbolls-VM 2018

RonaldoAndra matcherna i gruppspelet är i full gång efter Rysslands match mot Egypten och det är dags för Ronaldos Portugal att möta Marocko. Ronaldo imponerande oerhört i första matchen och stod för ett hattrick mot Spanien, och hyllades världen över. Nu väntar Marocko och Ronaldo är såklart ute efter fler mål mot svagare motstånd.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Portugal

Portugal fick en poäng i det iberiska derbyt mot Spanien och detta har man helt och hållet Cristiano Ronaldo att tacka förr. Världens bäste fotbollsspelare var briljant i premiären och gjorde mål på tre olika sätt. På straff, i öppet spel och med en fantastisk frispark i slutet. Laget var säkert nöjda med att få med sig en poäng då Spanien spelade oerhört fin fotboll och dessutom hade ledningen med 3-2 hela vägen in i slutet av matchen.

Bortalaget Marocko

Marocko var favoriter inför matchen mot Iran men lyckades inte få hål på arablandet och släppte istället in ett sent mål. Förlusten innebär att Marocko måste vinna mot Portugal om man vill ha en realistisk chans att nå slutspel, men tyvärr för nordafrikanernas del är det inte så mycket som talar för det. Isåfall gäller det att lyckas hindra Ronaldo men den sexfaldige regerande vinnaren av Champions Leagues skytteliga lär inte ha några problem mot den Marockanska backlinjen.

Så här tänker vi

Portugal ska inte ha några problem att besegra Marocko och Ronaldo kommer vilja göra mål. Självklart kommer han lyckas med detta då han säkerligen vill kröna sin VM-karriär med en skytteligaseger. Något portugisen saknar. Vi tror Ronaldo gör mål i matchen och väljer att spela på det till oddset 1,93 hos Unibet.

Vårt speltips: Ronaldo gör mål i matchen mot Marocko till oddset 1,93 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com