Portugal vs Marocko – Fotbolls-VM 2018

RonaldoAndra matcherna i gruppspelet är i full gång efter Rysslands match mot Egypten och det är dags för Ronaldos Portugal att möta Marocko. Ronaldo imponerande oerhört i första matchen och stod för ett hattrick mot Spanien, och hyllades världen över. Nu väntar Marocko och Ronaldo är såklart ute efter fler mål mot svagare motstånd.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Portugal

Portugal fick en poäng i det iberiska derbyt mot Spanien och detta har man helt och hållet Cristiano Ronaldo att tacka förr. Världens bäste fotbollsspelare var briljant i premiären och gjorde mål på tre olika sätt. På straff, i öppet spel och med en fantastisk frispark i slutet. Laget var säkert nöjda med att få med sig en poäng då Spanien spelade oerhört fin fotboll och dessutom hade ledningen med 3-2 hela vägen in i slutet av matchen.

Bortalaget Marocko

Marocko var favoriter inför matchen mot Iran men lyckades inte få hål på arablandet och släppte istället in ett sent mål. Förlusten innebär att Marocko måste vinna mot Portugal om man vill ha en realistisk chans att nå slutspel, men tyvärr för nordafrikanernas del är det inte så mycket som talar för det. Isåfall gäller det att lyckas hindra Ronaldo men den sexfaldige regerande vinnaren av Champions Leagues skytteliga lär inte ha några problem mot den Marockanska backlinjen.

Så här tänker vi

Portugal ska inte ha några problem att besegra Marocko och Ronaldo kommer vilja göra mål. Självklart kommer han lyckas med detta då han säkerligen vill kröna sin VM-karriär med en skytteligaseger. Något portugisen saknar. Vi tror Ronaldo gör mål i matchen och väljer att spela på det till oddset 1,93 hos Unibet.

Vårt speltips: Ronaldo gör mål i matchen mot Marocko till oddset 1,93 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com