Portugal vs Nederländerna – Speltips U21-EM

Portugal åkte på en rejäl smäll i sin premPortugal vs Nederländerna - Speltips U21-EMiär av U21-EM då de föll mot Georgien med 0-2. Trots mängder av stjärnor lyckades laget inte göra många rätt och svagast av alla var mittbacken Araujo och målvakten Biai. Därmed blir det tufft för portugiserna att gå vidare om de inte vinner sina två återstående matcher. Härnäst väntar Nederländerna som spelade 0-0 mot Belgien i sin premiär. Därmed är det två mållösa lag som ställs mot varandra i den andra gruppspelsmatchen. Förhoppningsvis får vi se lite fler mål än tidigare under turneringen. Tittar vi på oddsen hos svensk betting kan matchen sluta hur som helst. 

Datum: 24 juni 2023
Avspark: 18:00
Arena: Mikheil Meskhi Stadium (Tbilisi)
Domare: H Fesnic (Rumänien)

Hämta en välkomstbonus hos Nordicbet och betta på U21-EM

Portugal behöver vinna 

Visserligen har Georgien fördel av hemmaplan som värdnation men att Portugal skulle förlora med 0-2 hade inte många räknat med. Det gör att en förlust mot Nederländerna skulle innebära att laget är utslaget ur turneringen redan efter två matcher. Portugal har skickliga spelare men behöver få ihop spelet för att ta poäng mot ett organiserat Nederländerna som har flera skickliga spelere från Eredivisie.

Nederländerna har fokus på defensiven

Nederländerna var favoriter inför premiären mot Belgien men lyckades inte få hål på sin motståndare. Faktum är att det var Belgien som var närmare segern än Nederländerna. Nu återstår det att se om Nederländerna, som är en av förhandsfavoriterna inför turneringen, kan lyckas bättre. De har inte imponerat spelmässigt hittills. 

Blir en tät match

Med tanke på Georgiens överraskande seger är det helt öppet i Grupp A. Förloraren i denna match får svårt att gå vidare. Vi tror det kommer att bli en jämn och tät match vilket oddsen också visar. Därför spelar vi kryss i matchen mellan Portugal och Nederländerna till odds 3,25 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Matchen mellan Portugal och Nederländerna slutar oavgjort till oddset 3,25 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en välkomstbonus hos Nordicbet och betta på U21-EM