Portugal vs Norge – Vänskapsmatch

Portugal vs NorgePortugal börjar värma upp inför EM 2016 med tre vänskapsmatcher och denna mot Norge är den första. Förmodligen blir detta en målsnål tillställning.

Spela hos snabbare och få upp till 2000 kr på din första insättning upp Klicka här!

Portugal vann enkelt sin kvalificeringsgrupp med 7 vunna matcher och en förlust. Men gruppen i Euro 2016 är inte den enklaste och som består av Albanien, Danmark, Serbien och Armenien. Och den här gruppen blir inte lika enkel som kvalificeringsgruppen.

De har stor tro på eller kanske ska man säga övertro på att Cristian Ronaldo levererar. Laget har flera yngre och spännande talanger på gång som t.ex. Renato Sanches och William Carvalho men det kommer att ta dom ett tag innan dom är världsklass spelare på allvar. Portugal också varit inkonsekventa i sitt spel den sista tiden. Med tre vunna matcher de sista fem matcherna men har också förlorat mot Ryssland och Bulgarien. Och för ett år sen förlorade dom chockartat med 2-0 mot lilleputt landet Cap-Verde.

Norge var nära att kvalificera sig till EM 2016 men missade precis på mållinjen efter 3-1 förlusten mot Ungern. Trots att dom saknar toppspelare var dom väldigt nära att ta sig vidare i Grupp H. Norge försöker hålla tätt bakåt och det är ett lag som inte släpper in många mål.

Bäst värde på denna match är X oavgjort till oddset 5.60 hos Snabbare

Vi spelar: X, oavgjort

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar