Portugal vs Norge – Vänskapsmatch

Portugal vs NorgePortugal börjar värma upp inför EM 2016 med tre vänskapsmatcher och denna mot Norge är den första. Förmodligen blir detta en målsnål tillställning.

Spela hos 10Bet och få 50% på din första insättning upp till 2000 kr. Klicka här!

Portugal vann enkelt sin kvalificeringsgrupp med 7 vunna matcher och en förlust. Men gruppen i Euro 2016 är inte den enklaste och som består av Albanien, Danmark, Serbien och Armenien. Och den här gruppen blir inte lika enkel som kvalificeringsgruppen.

De har stor tro på eller kanske ska man säga övertro på att Cristian Ronaldo levererar. Laget har flera yngre och spännande talanger på gång som t.ex. Renato Sanches och William Carvalho men det kommer att ta dom ett tag innan dom är världsklass spelare på allvar. Portugal också varit inkonsekventa i sitt spel den sista tiden. Med tre vunna matcher de sista fem matcherna men har också förlorat mot Ryssland och Bulgarien. Och för ett år sen förlorade dom chockartat med 2-0 mot lilleputt landet Cap-Verde.

Norge var nära att kvalificera sig till EM 2016 men missade precis på mållinjen efter 3-1 förlusten mot Ungern. Trots att dom saknar toppspelare var dom väldigt nära att ta sig vidare i Grupp H. Norge försöker hålla tätt bakåt och det är ett lag som inte släpper in många mål.

Bäst värde på denna match är X oavgjort till oddset 5.60 hos 10Bet

Vi spelar: X, oavgjort

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com