Portugal vs Spanien – Fotbolls-VM 2018

ramos ronaldoVM får äntligen en stormatch, trots att det bara är andra dagen. Lite paradoxal mening men vi glädjer oss väldigt mycket till matchen mellan Portugal och Spanien. Spaniens lag har varit i fokus av helt andra grunder än sportsliga, då tränaren Lopetegui fick sparken efter att det avslöjats att han tackat ja till att leda Real Madrid. Beslutet förvånade många men det är verkligheten vi lever efter och nu väntar en drabbning mellan två av fotbollens giganter.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Portugal

Portugal vann EM 2016 i Frankrike men är inte favoriter på guldet under VM i Ryssland 2018. Man har dock Cristiano Ronaldo i laget och med världsstjärnan kan allting hända. Han bar fram sitt Portugal till finalen under 2016 och även om han blev skadad tidigt i finalen, coachade han sitt lag från sidan till guldet. Portugal är favoriter att tillsammans med Spanien ta sig vidare i gruppen men det känns hugget som stucket vem som vinner det iberiska derbyt som drar igång 21:00 under fredagskvällen.

Bortalaget Spanien

Spanien drabbades av en chock efter att tränaren Lopetegui fått sparken bara några dagar före premiären. Anledningen är att spanjoren valde att tacka ja till Real Madrid före VM, något som fick det spanska fotbollsförbundet att rasa. Istället är det nu assisterande tränaren Hierro, med stora meriter som spelare, som tar över det spanska landslaget. Spanien har fortfarande enormt mycket världstjärnor men frågan är hur man tar sig an denna förändring så här tätt in på premiären.

Så här tänker vi

Det brukar vara täta matcher när Portugal och Spanien drabbar samman i mästerskap. 2012 fick vi se en tillknäppt match. Båda lagen lär fokusera på att hålla tätt vilket borde innebära en målsnål tillställning. Vi väljer därför att spela under 2,5 mål till oddset 1,55 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Matchen mellan Spanien och Portugal innehåller färre än 2,5 mål till oddset 1,55 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com