Portugal vs Spanien – Speltips Nations League

Portugal och Spanien gör upp i en renodlad gruppfinal där det ser ut att bli en riktigt spännande match. Hemmalaget kliver in i matchen med vetskapen om att ett oavgjort resultat är allt som krävs för att ta sig vidare till semifinal då laget vinner gruppen i ett sådant scenario. Därmed kommer det vara mycket på spel i matchen i Lissabon. Blir det den jämna och spännande matchen mellan världsnationerna som vi hoppas på?

Datum: 27/9 – 2022
Avsparkstid: 20:45
Arena: Estadio Municipal de Braga

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Portugal är i strålande form

Det portugisiska laget är i strålande form inför VM 2022. Visst åkte de på en onödig förlust borta mot Schweiz i somras men samtidigt leder de Nations League-gruppen och är ett oavgjort resultat mot Spanien från att vinna gruppen. I lördagens match mot Tjeckien vann de komfortabelt med 4-0 och de har ett lag som mycket väl kan vinna hemma mot Spanien.

Spanien behöver vinna

Det spanska laget suktar efter framgångar då de inte har vunnit något sedan VM 2010. De är klara för VM men behöver vinna mot Portugal för att vinna gruppen. Annars missar de semifinal i Nations League. Det spanska laget förlorade hemma mot Schweiz senast vilket är anledningen till att de är i en prekär situation. Därmed behöver de vinna för att vinna gruppen, annars blir det inget slutspel.

Vem vinner stormötet?

Det kommer att bli en spännande match i Lissabon mellan dessa två världslag vilket oddsen inom svensk betting också visar. Spanien är laget i behov av seger efter att de förlorat mot Schweiz senast. Portugal ser dock ut att ha det mest slagkraftiga laget och vi tror att de är tillräckligt bra för att ordna segern mot Spanien. Vi spelar därför Portugal som segrare till oddset 2,30 hos Speedybet.

Vårt speltips: Portugal vinner över Spanien till oddset 2,30 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller