Portugal vs Wales – EM

Hemmalaget Portugal

Portugal vs WalesOtroligt nog lyckades Portugal ta sig vidare i EM utan att vinna en enda match i fulltid under gruppspelet. Borde inte vara möjligt igentligen men med fler lag i varje grupp som kan ta sig vidare kan det bli så här under vissa omständigheter.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man spelade oavgjort mot Island, Ungern och Kroatien innan man lyckads vinna mot dom på övertid. I kvartsfinalen mot Polen tog Polen först ledningen men man lyckades komma tillbaka. 12 minuter innan halvleksvilan gjorde talangen Renato Sanchez kvitteringsmålet. Matchen i sin helhet var inte någon rolig tillställning. Portugal har inte imponerat under en enda match i detta EM.

Bortalaget Wales

Wales har trots stort beroende av Gareth Bale spelat riktigt bra. Om man är så beroende av en enda spelare som många experter har sagt borde det inte vara svårt att ta bort just Gareth Bale från spelet och då skulle man enklare vinna mot Wales. Men så är det inte, hela laget har spelat bra och uppoffrande. Det är roligt att se lag som saknar stora stjärnor istället plockar fram sina stora hjärtan och verkligen ger allt. Det betyder mycket i dagens moderna fotboll.

Så här tänker vi

Vi tror att Wales vinner dagens match om man bara spelar så som man gjort under turneringen tidigare och då spelar det inte större roll om Portugal helt plötsligt bestämmer sig att spela bra. Så vi spelar på Vinst eller Oavgjort till Wales till oddset 1.72 hos NordicBet

Vi spelar: 1X till Wales hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com