Portugal vs Wales – EM

Hemmalaget Portugal

Portugal vs WalesOtroligt nog lyckades Portugal ta sig vidare i EM utan att vinna en enda match i fulltid under gruppspelet. Borde inte vara möjligt igentligen men med fler lag i varje grupp som kan ta sig vidare kan det bli så här under vissa omständigheter.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man spelade oavgjort mot Island, Ungern och Kroatien innan man lyckads vinna mot dom på övertid. I kvartsfinalen mot Polen tog Polen först ledningen men man lyckades komma tillbaka. 12 minuter innan halvleksvilan gjorde talangen Renato Sanchez kvitteringsmålet. Matchen i sin helhet var inte någon rolig tillställning. Portugal har inte imponerat under en enda match i detta EM.

Bortalaget Wales

Wales har trots stort beroende av Gareth Bale spelat riktigt bra. Om man är så beroende av en enda spelare som många experter har sagt borde det inte vara svårt att ta bort just Gareth Bale från spelet och då skulle man enklare vinna mot Wales. Men så är det inte, hela laget har spelat bra och uppoffrande. Det är roligt att se lag som saknar stora stjärnor istället plockar fram sina stora hjärtan och verkligen ger allt. Det betyder mycket i dagens moderna fotboll.

Så här tänker vi

Vi tror att Wales vinner dagens match om man bara spelar så som man gjort under turneringen tidigare och då spelar det inte större roll om Portugal helt plötsligt bestämmer sig att spela bra. Så vi spelar på Vinst eller Oavgjort till Wales till oddset 1.72 hos NordicBet

Vi spelar: 1X till Wales hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar