Tottenham vs Everton – Premier League

Tottenham tar emot Everton på Wembley i London och det är en spännande match vi har framför oss Harry kane jublarunder lördagens sista Premier League match. Blir det femte segern på sex matcher för Spurs eller ska ett återuppstått Everton få med sig några poäng. Oavsett vilket kommer det spelas fotboll på hög nivå under lördagskvällen.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Tottenham

Tottenhams säsong har verkligen blandat och gett och stundtals har man spelat den absolut bästa fotbollen i Europa och bland annat besegrat den dubbla regerande mästaren Real Madrid hemma på Wembley. Spurs har efter en liten svacka i senhösten hittat tillbaka till storslagen form under jul/nyår. Nu ställs man mot det tuffaste laget på länge när Everton kommer på besök till nationalarenan.

Bortalaget Everton

Everton hade en katastrofal inledning på säsongen och tränaren Ronald Koeman lyckades aldrig få ordning på laget trots att han fick värva friskt under Silly Season. In kom istället den rutinerade räven Big Sam som verkligen är namnet att plocka in när det krisar. Med Big Sam vid rodret har Everton hittat formen rejält och det som så länge såg ut att bli en katastrofsäsong kan nu helt plötsligt bli Europa kommande säsong.

Så här tänker vi

Tottenham borde absolut vara det starkare laget även om Evertons defensiv suttit bra. Harry Kane har återigen hittat formen och när en av Europas absolut bästa anfallare är på lekhumör funkar det mesta för Tottenham. Trots att Everton visat bra form tror vi inte att de räcker till mot ett betydligt starkare Tottenham. Vi tror därför att Spurs tar en ganska komfortabel seger till oddset 1,73  hos LeoVegas .

Vårt speltips: Tottenham besegrar Everton i båda halvlekar till oddset 1,73 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.se

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com