PSG vs Dortmund – Champions League

PSG har kniven mot strupen och måste vinna returmötet mot Dortmund för att ta sig vidare till kvartsfinal. Efter att världens hetaste norrman, Haaland, gjort två mål senast är det fördel tyskarna med 2-1 inför den andra åttondelsfinalen. Fransmännen har dock fördelen av hemmaplan men det krävs en bra prestation då tyskarna är i strålande form med fem raka segrar alla turneringar. Blir det Tyskland eller Frankrike som når kvartsfinalen?

Hämta din välkomstbonus på 1500 kronor hos Yobetit

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget PSG

PSG har studsat tillbaka efter förlusten mot Dortmund senast. Tre raka segrar har det blivit där laget samtidigt producerat 13 mål framåt på dessa tre matcher. Samtidigt har PSG haft en förbannelse över sig i Champions League och det har aldrig riktigt lossnat i turneringen för det dyra lagbygget. Att inte ta sig vidare till kvartsfinal vore återigen ett monumentalt fiasko men samtidigt har PSG visat att man gång på gång överträffar sig själva negativt i världens mest åtråvärda turnering för klubblag.

Bortalaget Dortmund

Dortmund är fyra poäng bakom Bayern i ligan men har visat upp en fin form de senaste matcherna. Laget har fem raka segrar och har endast släppt in två mål på dessa matcher. Just defensiven är det som måste fungera mot en av Europas mest fruktade offensiver. Samtidigt har Dortmund en anfallare i form av Haaland som gjorde båda målen när lagen senast möttes. Klarar norrmannen återigen att sänka sin motståndare?

Så här tänker vi

Dortmund har varit oerhört stabila defensivt och vi tror de försöker hålla en defensiv approach i matchen. Även om PSG har en löjligt stark offensiv tror vi på en relativt målsnål historia. Därför väljer vi också att lägga ett målspel inför denna spännande match. Under 3,5 mål spelas till oddset 1,91 hos Yobetit.

Vårt speltips: Under 3,5 mål till oddset 1,91 hos Yobetit

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com