Qatar vs Ecuador – Speltips VM 2022

Det har blivit dags för premiär i VM 2022 i Qatar och värdnationen inleder turneringen genom att möta Ecuador. Qatar är den minsta nationen någonsin att vara värd för ett Fotbolls-VM och nu hoppas man att det ska bli en bra start på turneringen. Ecuador är dock favoriter enligt oddsen och har ett gäng skickliga spelare. Men hemmaplan brukar vara en fördel och tittar vi ur ett historiskt perspektiv är det sällan en värdnation förlorar premiären.

Datum: 20 november 2022
Avspark: 17:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på VM 2022 i Qatar

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Qatar hoppas att överraska

Qatar hoppas kunna vinna sin första VM-match någonsin men tittar vi på oddsen hos svensk betting är de underdogs. Nationen har gjort det bra fram till VM i de träningsmatcher de spelat och också mött bra lag i Copa América och Golden Cup. Frågan är om de har vad som krävs för att kunna ta poäng i en premiär mot Ecuador? De har inga direkt världsstjärnor men hemmastöd och har utvecklats rejält.

Kan Ecuador ta tre poäng som förväntat?

Ecuador har ett bättre lag än Qatar men det är inte alltid det räcker. Ecuador har inte förlorat fler än en match denna säsong men har många kryss. Dessutom har de haft svårt med målskyttet och spelat tre raka 0-0-matcher inför turneringen. Laget förväntas göra upp med Senegal om andraplatsen bakom Nederländerna. Men det är ingen enkel uppgift att möta Qatar i en premiär då värdnationen är taggad till tusen.

Blir det en överraskning?

Qatar har aldrig spelat en VM-match och hoppas kunna få en fin stort. Ska drömmen om slutspel leda behöver de få en bra start. Vi tror också att de kan överraska och ta poäng i premiären mot Ecuador i VM 2022. Därför väljer vi också att spela oavgjort i matchen mellan Qatar och Ecuador till oddset 3,00 hos Hajper.

Vårt speltips: Matchen mellan Qatar och Ecuador slutar oavgjort till oddset 3,00 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på VM 2022 i Qatar

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller