Qatar vs Senegal – Speltips VM 2022

QQatar - Senegal speltips vm 2022atar skämde ut sig rejält i deras premiär mot Ecuador. Ingen värdnation har förlorat sin premiär sedan första VM-slutspelet 1930 men den sviten såg Qatar till att bryta. De hade ingenting att säga till om utan blev rejält utspelade mot ett Ecuador som dominerade totalt. Nu ställs Qatar mot ett Senegal som länge höll jämnt mot Nederländerna men som efter två sent insläppta mål nu behöver en seger för att kunna ta sig vidare.

Datum: 25 november 2022
Avspark: 14:00
Arena: Al Thumama Stadium (Doha)
Domare: A Lahoz (Spanien)

Hämta en välkomstbonus hos Betsafe och spela på VM 2022 i Qatar

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Qatar imponerade inte

Värdnationen Qatar var direkt usla i sin VM-premiär mot Ecuador. Om det var på grund av att laget var nervösa låter vi vara osagt men det var inte roligt att se. Nu har de chans att rädda sin heder genom att göra en bra prestation mot Senegal. Med tanke på att Nederländerna väntar i sista gruppspelsmatchen är det här med stor sannolikhet sista chansen att poäng men oddsen hos svenska bettingsidor talar helt klart för Senegal.

Senegal tappade sent

Utan att skapa allt för mycket gjorde Senegal en godkänd insats mot Nederländerna. Det såg ut att räcka till en poäng men i den 84:e minuten släppte de in 0-1 och i den nionde tilläggsminuten kom 0-2. Därför behöver Senegal vinna denna match för att fortsatt ha en rimlig chans att nå åttondelsfinal.

Senegal tar alla tre poäng

Det är helt klart Senegal som kliver in som favoriter inför mötet mot Qatar i VM 2022. Senegal har skickliga spelare och även om Mané saknas ska det räcka för att vinna mot ett mediokert Qatar. Vi väljer därför att spela Senegal som segrare till oddset 1,61 hos Betsafe.

Vårt speltips: Senegal vinner mot Qatar till oddset 1,61 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en välkomstbonus hos Betsafe och spela på VM 2022 i Qatar

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller