Queens PR vs Wolves – Championship

Hemmalaget Queens PR

queens-pr-vs-wolvesBåda dessa lag har haft ungefär samma inledning i viss mån. Båda lagen försökte starta i en positiv anda men snart började det gå åt andra hållet och båda klubbarna sparkade sina respektive tränare i November. De nya tränarna Ian Holloway och Paul Lambert har bara två matcher i sina roller som nya tränare för sina lag.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Queens PR blev rejält slagna av Ipswich med 3-0 för att avsluta den en matcher långa smekmånad som tränaren Ian Holloway fick när han nu tog över den här London klubben.

Bortalaget Wolves

Wolves förlustsvit är nu inne på nio matcher och med över två månader av spelad fotboll har det varit en väldigt lång höst för laget. Man har ännu inte gjort mål två matcher i rad för den nya tränare Paul Lambert och man är nu ovanför nedflyttningsstrecket genom poängskillnad. Självförtroendet verkar lågt i laget och de har svårt att hålla tätt bakåt.

Men med den erfarenhet som Paul har från Championshop kan kanske Wolves hoppas på att slippa nedflyttningsstriden längre fram i vår. Men då gäller det att få in goda vanor även på bortaplan.

Så här tänker vi

Två sargade lag så är spelet Oavgjort till oddset 3.5 hos betsson givet.

Vårt speltips: Kryss hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar