Queens PR vs Wolves – Championship

Hemmalaget Queens PR

queens-pr-vs-wolvesBåda dessa lag har haft ungefär samma inledning i viss mån. Båda lagen försökte starta i en positiv anda men snart började det gå åt andra hållet och båda klubbarna sparkade sina respektive tränare i November. De nya tränarna Ian Holloway och Paul Lambert har bara två matcher i sina roller som nya tränare för sina lag.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Queens PR blev rejält slagna av Ipswich med 3-0 för att avsluta den en matcher långa smekmånad som tränaren Ian Holloway fick när han nu tog över den här London klubben.

Bortalaget Wolves

Wolves förlustsvit är nu inne på nio matcher och med över två månader av spelad fotboll har det varit en väldigt lång höst för laget. Man har ännu inte gjort mål två matcher i rad för den nya tränare Paul Lambert och man är nu ovanför nedflyttningsstrecket genom poängskillnad. Självförtroendet verkar lågt i laget och de har svårt att hålla tätt bakåt.

Men med den erfarenhet som Paul har från Championshop kan kanske Wolves hoppas på att slippa nedflyttningsstriden längre fram i vår. Men då gäller det att få in goda vanor även på bortaplan.

Så här tänker vi

Två sargade lag så är spelet Oavgjort till oddset 3.5 hos betsson givet.

Vårt speltips: Kryss hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com