Randers vs Bröndby – Danska Superligan

fans bröndbyDags för den maxade danska ligan att dra igång och vi börjar med Bröndbys premiär mot Randers i Superligaen. Ett Bröndby som söker revansch denna säsongen i Superligaen efter att minst sagt ha fallit på målsnöret förra säsongen. Om laget kan klara av att orka hela vägen den här säsongen återstår att se men först är det dags att avverka Randers, knappast ett lag som utmanar om topplaceringarna.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Randers

Randers var nära på att åka ur ligan förra säsongen men klarade sig kvar i Relegation Round. Inför stundande säsong är förhoppningarna inte särskilt mycket större och om inte laget har ätit dunderhonung skall det mycket till för att man ska kunna rå på en av ligans absolut största favoriter att ta hem guldet. Ska man det krävs det en jätteprestation av lagets isländska målvakt som imponerat en hel del under sina år i Randers.

Bortalaget Bröndby

För det är väl ändå dit vi får räkna Bröndby till? Laget som vann grundserien ledde hela vägen in till den näst sista omgången. Där ledde Bröndby med 2-0 men på tilläggstid tappade man till 2-2, något som gjorde att Midtjylland gick förbi och därefter kunde rivalerna säkra ligatiteln i sista matchen. Nu har laget storsatsat inför kommande säsong och värvat in flera tunga namn från Tyskland och med en ny tysk tränare vid rodret är man en av favoriterna till slutsegern i Superligan.

Så här tänker vi

Bröndby har värvat stort och brett inför säsongen när Jens Martin Gammelby, DominickKaiser, Ante Erceg och Michael Uhre värvats in. Dessutom har man förstärkt på målvaktssidan med Marvin Swhabe också. Vi tror att Bröndby är tillräckligt starka och spelar på bortaseger för de gule till oddset 1,60 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Bröndby vinner över Randers på bortaplan till oddset 1,60 hos LeoVegas.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com