Rangers mot Servette – Speltips CL-kvalet

Ett pressat Rangers hoppas vända eRangers mot Servette – Speltips CL-kvaletn skakig inledning med en seger i Champions League-kvalet. De är också klara favoriter enligt oddsen hos svensk betting och ska inte ha några problem att ta sig förbi Servette. Men samtidigt har säsongen inte inletts bra och tränaren är redan pressad.

Datum: 9 augusti 2023
Avspark: 20:45
Arena: Ibrox Stadium (Glasgow)

Hitta bästa oddsen för matchen hos Expekt.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Rangers har inlett skakigt och Beale är pressad

Efter en oväntad ligaförlust i premiären mot Kilmarnock ökar pressen på Rangers och tränaren Michael Beale. Klubben hoppas kunna upprepa förra säsongens framgångar i Europa då de nådde gruppspelet i Champions League för första gången sedan 2010/11. Men efter sex raka förluster hoppas Beale att sommarens nyförvärv i form av Danilo och Cyriel Dessers kan vända trenden.

Servette – Ett historiskt genombrott på gång

Schweiziska Servette står på tröskeln till en historisk debut i UCL-gruppspelet. Oavsett utfallet har de redan säkrat en plats i Europa League-gruppspelet efter att ha besegrat Genk. Manager René Weiler är dock medveten om utmaningen som väntar. Med ett svagt bortaresultat i turneringen utan seger sedan 1962 står de inför en tuff prövning på Ibrox. Men samtidigt är självförtroendet högt och därmed hoppas de kunna överraska och ta sig vidare över två matcher. Kan de få med sig ett bra resultat kommer det att leva inför returen i Schweiz om en vecka. 

Rangers bör ta hem det

Med den rådande pressen på Rangers kan denna match vara avgörande för Beale’s framtid. Servette kommer med högt självförtroende efter deras senaste framgångar. Rangers Dessers och Servettes Chris Bedia kan vara de som avgör matchens öde med sina målgörande skickligheter. Men med tanke på fördelen av hemmaplan och betydligt skickligare spelare tror vi Rangers har vad som krävs för att vinna. Därför spelar vi också Rangers som segrare till oddset 1,50 hos Expekt. 

Vårt speltips: Rangers vinner till oddset 1,50 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Njut av Champions League-kvalet med en bonus från Expekt

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller