Rangers vs Inverness CT – Skottland

Hemmalaget Rangers

Rangers som tog sin tredje seger efter senaste förlusten i fredags när man vann mot Hamilton med 2-1 på bortaplan. Innan dess har de imponerande segrar mot Hearts och Aberdeen den senaste tiden. Det verkar som om Glasgow giganterna till slut har fått igång sitt spel efter en lite trevande inledning.

De har nu vunnit sex matcher av åtta möjliga och man ligger på en andraplats i den skotska ligan. Tyvärr verkar ligatiteln bortom all möjlighet att vinna för Rangers del som har 11 poäng upp till ligaledarna Celtic med två matcher fler spelade.

Bortalaget Inverness CT

Inverness CTs resultat i senaste matchen blev 1-1 mot Kilmarnock i söndags och det blev match nummer sju utan vinst för dem. Man har bara vunnit en match på elva försök. Dessutom har fyra matcher av de senaste sex matcherna blivit förluster. På bortaplan är man inte bra utan man har bara mäktat med en vinst på hela säsongen. Idag måste försvarsspelet fungera om det ska bli några poäng alls.

Så här tänker vi

Rangers kommer att dominera spelet och målskyttet så vi väljer Rangers  -1 Mål till oddset 1.75 ho redbet.

Vårt speltips: Rangers 1- Mål hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com