RB Leipzig vs Dortmund – Speltips Bundesliga

RB Leipzig har inlett säsongen i Bundesliga svagt och nu hoppas de kunna ta en tung seger mot Borussia Dortmund som inlett säsongen bra och är i delad serieledning med Freiburg. Dortmund har tagit 12 poäng av 15 möjliga men enligt oddsen är det hemmalaget som är favoriter. Frågan är hur det kommer att gå i detta toppmöte mellan två skickliga lag. Det blir hur som helst en spännande match mellan Leipzig och Dortmund.

Datum: 10 september 2022
Avspark: 15:30
Arena: Red Bull Arena (Leipzig)
Domare: S. Jablonski

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och oddsa på Bundesliga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

RB Leipzig har inlett svagt

Emil Forsberg har inte fått mycket speltid under säsongsinledningen och det återstår att se om han får förtroende mot Dortmund. Den svenska landslagsmannen kan i alla fall trösta sig med att laget inte fungerar bra utan honom då Leipzig huserar på plats 12 i tabellen. Endast en seger och fem poäng på de fem inledande matcherna är inget poängsnitt som laget är nöjda med. Kan de vända trenden mot Borussia Dortmund?

Dortmund ser starka ut

Trots att Dortmund tappat Haaland har laget sett starka ut under säsongsinledningen. Fyra vinster på de fem inledande matcherna gör att laget ligger tvåa i tabellen med endast målskillnad som skiljer serieledaren Freiburg. Laget har besegrat svåra motståndare i tillägg och nu återstår det att se om de kan ta en tung bortaskalp mot Leipzig. Enligt oddsen hos svenska bettingsidor kan det dock bli svårt.

Blir en jämn match

Skulle Leipzig förlora vore det ett rejält fiasko med tanke på att de då säkerligen kommer tappa ytterligare placeringar. Två poäng ovanför kvalplats i Bundesliga är ingen position laget som spelar i Champions League vill befinna sig i, även om det fortfarande är tidigt på säsongen. Nu återstår det att se om de kan få till en seger mot Dortmund men vi tror gästerna är för starka. Därför spelar vi Dortmund som segrare till oddet 2,90 hos Snabbare.

Vårt speltips: Dortmund vinner borta mot Leipzig till oddset 2,90 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com