RB Leipzig vs Real Madrid – Speltips Champions League

Los Blancos åker till Tyskland och har visat upp en strålande fin säsongsinledning utan att förlora ännu. Laget har spelat 16 tävlingsmatcher sedan säsongen inleddes med 14 segrar och 2 oavgjorda som resultat. Riktigt lika bra går det inte för Emil Forsbergs Leipzig även om laget också visat fin form och är obesegrade i sju matcher. Vem vinner mötet på Red Bull Arena?

Datum: 25 oktober 2022
Avspark: 21:00
Arena: Red Bull Arena (Leipzig)

Hämta en oddsbonus hos Campobet och använd på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

RB Leipzig har hittat formen

Red Bull har börjat få upp farten igen efter en något svagare period. Visserligen 1-1 mot Augsburg i helgen men sju matcher utan förlust i Bundesliga, Champions League och Tyska Cupen visar på en uppåtgående formkurva. Nu är frågan om laget har vad som krävs för att kunna hota den regerande Champions League-mästaren.

Real Madrid hoppas fortsätta sin otroliga svit

31 av 33 möjliga poäng i La Liga och 10 av 12 möjliga poäng i Champions League vittar om vart Real Madrid står just nu. Förra säsongen vann laget både La Liga och Champions League och de inledde också säsongen med att vinna Supercupen och har därmed redan en titel. Ska Real Madrid fortsätta sitt segertåg i vad som är en gruppfinal i Grupp F?

Blir en intressant match

Real Madrid kommer oavsett resultat att leda gruppen inför den sista omgången av gruppspelet i Champions League. Men om de lyckas ta poäng är gruppsegern redan i hamn. Oddsen visar att gästerna är favoriter men att det inte blir någon enkel match. Vi tror dock att de har vad som krävs för att vinna. Därför spelar vi Real Madrid som vinnare till oddset 2,50 hos Campobet.

Vårt speltips: Real Madrid vinner över RB Leipzig till oddset 2,50 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och använd på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller