RC Strasbourg vs As Monaco FC – Ligue 1

strasbourg spelareBotten mot toppen när resan går till Frankrike för ett intressant fredagsmöte mellan Strasbourg och Monaco. RC Strasbourg slåss för att hänga sig kvar i serien medan Monacos fokus ligger på att behålla andraplatsen. Monaco vann överraskande ligan före PSG 2016/17 och gjorde flest i Europa av alla lag i toppligorna. Två lag som vill vinna ställs nu mot varandra på Stade de la Meinau. Håller Monaco för favoritskapet?

Hemmalaget Strasbourg:

Nykomlingen Strasbourg åkte ner fem divisioner 2011 på grund av finansiella problem. Återkomsten till toppen har gått remarkabelt fort och det var inte många som trodde att laget redan på 6-7 år skulle vara tillbaka i högsta divisionen. I skrivande stund ligger laget på en 15:e plats, tre poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Formen på sistone har inte imponerat med fyra raka förluster varav laget varit mållöst i de tre senaste. Nu väntar en tuff drabbning när topplaget Monaco kommer på besök.

Bortalaget Monaco:

Europas vassaste offensiv under fjolårssäsongen har inte upplevt samma flyt 2017/18. Laget tappade världstalangen Mbappé och har fått se PSG köpa sig tillbaka ligatiteln. All cred till Monaco som fortsätter utmana världslagen trots betydligt mindre resurser. Denna säsongen åkte visserligen laget ut redan i gruppspelet i Champions League men i ligan ligger man stabilt på en andraplats med fyra poängs marginal ner till trean. Formen är dessutom riktigt bra med åtta matcher utan förlust och bara en förlust på de 17 senaste matcherna. Man har även fem segrar på de sex senaste matcherna.

Så här tänker vi:

Monaco är ett bättre lag och ska inte ha några problem att ta med sig alla tre poängen tillbaka. Lagets form är väldigt god till skillnad från Strasbourg som kämpar i botten. Vi tror Monaco vinner matchen till oddset 1,70 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Monaco besegrar Strasbourg på bortaplan till oddset 1,70 hos Ladbrokes

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com