Real Betis vs Getafe – La Liga

Hemmalaget Real Betis

Detta kommer bli en underhållande match. Real Betis sparar inte på krutet utan deras matcher brukar präglas av attackspel och det har blivit många mål. Quique Setiens lag har gjort 1.9 mål i snitt detta år och det är en siffra som bara tre andra La Liga lag slår. Detta är bra mycket bättre än förra säsongens statistik men då hade Real Betis också tränare som kom och gick lika ofta som fotbollslag byter strumpor. Quique Setien har fått ordning på laget och laget passar hans filosofi.

På hemmaplan är Real Betis ännu mer glada i att anfalla och gör otroliga 2.6 mål i snitt. Det betyder också att de trivs framför sina fans och det bådar inte gott för motståndarna.

Bortalaget Getafe

Laget som är nykomlingar i år är inte heller blyga. De gillar också att anfalla vilket leder oss till att tro på en match idag med full fart framåt. Getafe kommer förmodligen inte att parkera bussen framför mål som många andra nykomlingar gör när de spelar på bortaplan utan de kommer försöka spela sitt anfallsspel.

Om det skall gå vägen får dem inte gå i Real Betis försvarsfällor och åka på kontringar. Så idag blir det viktigt för laget att hålla ihop det olika lagdelarna och spela en smart fotboll.

Så här tänker vi

Det kommer bli en sevärd fotboll så missa inte den här matchen bara för att de stora lagen inte spelar. Vi tror på statistiken och väljer att spela Real Betis Över 1.5 lagmål till oddset 2.10 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Real Betis Över 1.5 lagmål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com