Real Betis vs Getafe – La Liga

Hemmalaget Real Betis

Detta kommer bli en underhållande match. Real Betis sparar inte på krutet utan deras matcher brukar präglas av attackspel och det har blivit många mål. Quique Setiens lag har gjort 1.9 mål i snitt detta år och det är en siffra som bara tre andra La Liga lag slår. Detta är bra mycket bättre än förra säsongens statistik men då hade Real Betis också tränare som kom och gick lika ofta som fotbollslag byter strumpor. Quique Setien har fått ordning på laget och laget passar hans filosofi.

På hemmaplan är Real Betis ännu mer glada i att anfalla och gör otroliga 2.6 mål i snitt. Det betyder också att de trivs framför sina fans och det bådar inte gott för motståndarna.

Bortalaget Getafe

Laget som är nykomlingar i år är inte heller blyga. De gillar också att anfalla vilket leder oss till att tro på en match idag med full fart framåt. Getafe kommer förmodligen inte att parkera bussen framför mål som många andra nykomlingar gör när de spelar på bortaplan utan de kommer försöka spela sitt anfallsspel.

Om det skall gå vägen får dem inte gå i Real Betis försvarsfällor och åka på kontringar. Så idag blir det viktigt för laget att hålla ihop det olika lagdelarna och spela en smart fotboll.

Så här tänker vi

Det kommer bli en sevärd fotboll så missa inte den här matchen bara för att de stora lagen inte spelar. Vi tror på statistiken och väljer att spela Real Betis Över 1.5 lagmål till oddset 2.10 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Real Betis Över 1.5 lagmål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar