Real Betis vs Manchester United – Speltips Europa League

Real Betis vs Manchester United - Speltips Europa LeagueDet är dags för Real Betis att försöka vända ett underläge på tre mål när de tar emot Manchester United. United har 4-1 att gå på från första mötet men har en dalande formkurva och tunga skador. I helgens match mot Southampton fick laget bara 0-0 efter att Casemiro fått rött kort samtidigt som Garnacho blivit skadad och missar ett gäng matcher nu. Frågan är hur mycket ten Haag roterar med tanke på 4-1-ledningen. 

Datum: 16 mars 2023
Avspark: 18:45
Arena: Estadio Benito Villamarin (Sevilla)
Domare: S Jovanovic (Serbien)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Europa League

Real Betis får det tufft att vända detta

Med tanke på tre måls underläge från första mötet blir det såklart svårt för Real Betis att vända på detta. De har dock gjort det helt okej i La Liga och ligger femma i tabellen. Men två raka oavgjorda i La Liga och förlust mot United senast gör att formen är sådär. Kan de hitta rätt och vända på detta eller ge det en match i alla fall?

Man Utd blandar och ger

Efter en fin period åkte United på en rejäl smäll och förlorade med 0-7 mot Liverpool i Premier League. Därefter studsade de tillbaka och vann mot Real Betis i Europa League med 4-1. I helgens omgång av Premier League fick de bara 0-0 mot jumbon Southampton men samtidigt var de en man mindre nästan hela matchen.

Blir jämnt i Sevilla

United är favoriter men frågan är hur mycket de kommer att gå för segern när de leder med tre mål. Oddsen hos svensk betting håller trots detta gästerna som favoriter och det återstår att se om de får rätt. Vi tror att det blir delad pott i Sevilla och spelar oavgjort i matchen mellan Real Betis och Manchester United till oddset 3,75 hos Betsson.

Vårt speltips: Oavgjort mellan Real Betis och Manchester United till oddset 3,75 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Europa League