Real Madrid vs Atletico Madrid – Champions League finalen

Real Madrid vs Atletico MadridFinalernas final idag och giganternas kamp där båda lagen från spanska högsta ligan Primera Division eller mer känt som La Liga (Ligan på svenska). Atletico Madrid som nästan har prenumererat på final spel i Champions League de senaste åren ska nu försöka förverkliga deras dröm om seger. Att det dessutom är derbyt mellan de båda Madridlagen stort i sig.

Spela hos Betsson och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Den sensast finalen slutade 1-1 i fulltid tack vara ett sent mål från Sergio Ramos. Trots all den anfallskraft de båda lagen besitter var det deras respektive backlinje som levererade. Real Madrid dominerade förlängningspelet och kunde då ganska enkelt avgöra matchen genom mål av Gareth Bale, Marcelo samt Cristiano Ronaldo.

Sedan förra Champions League finalen har Atletico Madrid blivit ännu bättre. De senaste matcherna har dom vunnit fem, spelat oavgjort fyra gånger och bara förlorat en gång i de tio möten som följde efter finalen. Trots att dom konstant tappar spelare till förmodade storlag kommer Atletico Madrid tillbaka starkare varje säsong.

Den här säsongen missade man ligatiteln i näst sista omgång och hamnade 3a efter Madrid och Barcelona som tog hem årets ligatitel i La Liga.

Historien tenderar att upprepa sig och därför väljer vi att spela X, oavgjort till oddset 5.25 hos Betsson

Vi spelar: X, oavgjort

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com