Real Madrid vs Atletico Madrid – Champions League

Hemmalaget Real Madrid

Real Madrid och Atletico Madrid är vana numera att möta varandra i Champions League och det har varit Real Madrid som har slagit Atletico Madrid två gånger om. Real Madrid har tagit sig så här långt in i Champions på ett ganska kontroversiellt sätt. Mot Bayern Munchen ledde man den första matchen med 2-1 men i den andra matchen gick den till övertid innan Real Madrid kunde avgöra, kanske mest på grund av några konstiga domslut.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter den vinsten åkte man på en stjärnsmäll mot ligakonkurrenterna FC Barcelona då man förlorade med 3-2 på hemmaplan. En onödig förlust kan tyckas då FC Barcelona nu faktiskt också kan vinna ligan.

Bortalaget Atletico Madrid

Atletico Madrid är borta från titelracet den här säsongen då man ligger på en tredjeplats och tio poäng upp till tvåan och ettan. Detta gör att vi tror att Simeone kommer att fokusera extra hårt på att verkligen vinna Champions League i år när de har varit nära så många gånger. Inför den här matchen byggde man upp självförtroendet genom att besegra Las Palmas med 5-0 på bortaplan vilket gör att de nu har nio vinster, tre oavgjorda och bara en förlust på deras tretton matcher från alla tävlingar de har deltagit i.

Så här tänker vi

Vi tror att Atletico Madrid kommer att fokusera på sitt försvar och försöka kontra in några bollar så vi väljer att spela Oavgjort eller Atletico Madrid till oddset 2.10 hos Betser

Vårt speltips: Oavgjort eller Atletico Madrid hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar